"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו: "עזה לא תהווה איום - אם לא היום, אז מחר" | העצרת הממלכתית בגבעת התחמושת

העצרת שהתקיימה בהמשך לחגיגות יום ירושלים תתקיים במעמד ראש הממשלה, נשיא המדינה ונשיא בית המשפט העליון • ראש הממשלה: "הניצחון שלנו בששת הימים מנע אסון יותר גדול מה-7 באוקטובר"

,עודכן
0השמעה
עצרת 58 לאיחוד ירושלים. צילום: מארק סאלם גרוזלם פוסט

עצרת ממלכתית לציון 58 שנים לשחרור ואיחוד ירושלים, התקיימה היום (שני) בגבעת התחמושת. העצרת נערכה בהשתתפות ראש הממשלה בנימין נתניהו, נשיא המדינה יצחק הרצוג ונשיא בית המשפט העליון יצחק עמית.

עצרת 58 לאיחוד ירושלים,צילום: מארק סאלם גרוזלם פוסט
עצרת 58 לאיחוד ירושלים,צילום: מארק סאלם גרוזלם פוסט

ראש הממשלה בנימין נתניהו נשא דברים בעצרת: "אחי ואחיותי, בני במשפחות השכולות שיקיריהם נפלו כאן ובכל זירות הקרב של מלחמת ששת הימים, דם לוחמנו שנשפך בירושלים, לא נשפך לשווא. בזכותם הוסרה מעלינו סכנה קיומית, בזכותם חזרנו לנחלת אבותינו. נכריע את מבקשי נפשינו, נחזיר את כל חטופינו, נוודא שעזה לא תהווה איום למדינת ישראל. המשימה הזאת מלווה אותנו יום יום, אנחנו לא מרפים ממנה - אם לא נשיג אותה היום, נשיג אותה מחר. אם לא נשיג אותה מחר, נשיג אותה מחרתיים".

הוסיף: "הניצחון שלנו בששת הימים מנע אסון יותר גדול מה-7 באוקטובר. כשהחרב הונחה על צווארינו התלכדנו כאיש אחד. כוח החיים שלנו הוא כוח משנה מציאות. בזכותו שינינו את המציאות במזרח התיכון".

נתניהו בעצרת 58 לאיחוד ירושלים,צילום: מארק סאלם גרוזלם פוסט

עוד אמר רה"מ: "ישראל היום חזקה עם גבולות חזקים. לצעירים קשה לדמיין את ירושלים המחולקת, אבל אנחנו שהיינו שם זוכרים זאת היטב. ראינו עמדות בטון מנוקבות כדורים, כל אלה הולידו מתיחות. ירושלים הייתה בירתו של עם ישראל בלבד. ממשלות זרות היו כאן, אבל אף אחד מהם לא העניק לירושלים מעמד של בירה".

ראש הממשלה נתניהו בעצרת הממלכתית בגבעת התחמושת

נשיא המדינה יצחק הרצוג: "עיר אחת ושמה ירושלים. אותה ירושלים שלא התחלקה לשבטים, אותה ירושלים שמכנסת אליה את כל גווני העם, אותה ירושלים שרוחה היא רוח של בניית גשרים, ולא של הגבהת החומות".

הוסיף: "הרי זאת, יותר מכל, ירושלים: פס קול שעשוי מקולות רבים כל כך. פס קול שכולו צירופים חדשים וישנים, שמשתלבים זה בזה לכדי הרמוניה מפעימה. שירי האוהדים מטדי, עם קולות מבית הכנסת הסמוך; צעקות הסוחרים ממחנה יהודה עם זעקות הכאב והסולידריות מההפגנות למען החטופים. זאת התקווה שירושלים מעניקה לכולנו, וזה הצו שירושלים מצווה אותנו בעת הזאת: לבנות את הבניין המשותף לכולנו אחרי השבר הגדול".

נשיא המדינה הרצוג בעצרת הממלכתית בגבעת התחמושת

העצרת התקיימה כחלק מחגיגות יום ירושלים שחל היום בבירה, כמדי שנה בכ"ח באייר, ומעלה על נס את שחרור ירושלים ואת איחודה תחת ריבונות ישראלית לאחר הקרבות בעיר במלחמת ששת הימים.

חגיגת היום הייחודי בלוח השנה החל, למעשה, כבר אתמול (ראשון), עם קיומה של תפילת ערבית חגיגית בכותל המערבי, במהלכה נפרס דגל ישראל ענק לאורך הרחבה המרכזית. הבוקר (שני) התקיימו שתי תפילות שחרית, האחת בכותל המערבי והשנייה, בהשתתפות נגנים וחזנים, בטיילת ארמון הנציב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר