חסימות כבישים, רעולי פנים ומעצרים: מחאות נגד צווי ההריסה ביישוב בדרום
עשרות תושבים בגזרת היישוב שגב שלום התקבצו במחאה, במהלכה חסמו את ציר התנועה בכביש 25 • שני חשודים רעולי פנים נעצרו והובאו לחקירה - אחרי שלא נשמעו להוראות השוטרים והפרו את הסדר הציבורי
,עודכן
0השמעה
חסימות כבישים, רעולי פנים ומעצרים:על רקע אכיפת צווי הריסה של מבנים בלתי חוקיים בגזרת היישוב שגב שלום, התקבצו עשרות תושבים במחאה - במהלכה חסמו את ציר התנועה בכביש 25. במסגרת פיזור המוחים ע"י כוחות המשטרה, נעצרו שני חשודים רעולי פנים, אחרי שלא נשמעו להוראות השוטרים והפרו את הסדר הציבורי. השניים הובאו לחקירה.
מדוברות המשטרה נמסר כי כוחות גדולים של המחוז הדרומי פועלים כעת באזור על מנת לשמור על הסדר, ובמידה ולא ישמעו להוראות השוטרים המשטרה תיאלץ לפעול בכוח ובאמצעים להדיפתם ולשמירת הסדר באזור.
משטרת ישראל: "אנו רואים בחומרה את הפרות הסדר, הגורמות למשטרה להפנות כוחות שעוסקים במשימות אבטחה ושמירה על בטחון הציבור. נפעל באפס סובלנות כלפי מי שיפר את הסדר וינהג באלימות כלפי השוטרים, ולא נהסס להשתמש באמצעי הפס"ד לשמירה על החוק והחזרת הסדר על כנו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו