Loading...

צאלה גז: "אנחנו לא בוחרים את הסבל שלנו אנחנו כן בוחרים מה לעשות איתו"// רשתות חברתיות

"אנחנו בוחרים מה לעשות עם הסבל שלנו": הסרטון המצמרר של צאלה גז שנרצחה בפיגוע הירי בשומרון

צאלה, מטפלת בטראומה במקצועה, נרצחה בדרכה לחדר לידה • לפני הירצחה, העבירה ברשתות החברתיות מסרים של אור ותקווה • הלוויתה תתקיים היום בשעה 17:30 בבית העלמין הר המנוחות בירושלים

צאלה גז, שנרצחה הלילה בפיגוע הירי בין ברוכין לפדואל בדרכה לחדר לידה הייתה במקצועה מטפלת בטראומה. חברותיה סיפרו על אישה מדהימה, שמאירה את העולם וחיה בחיי היום יום שלה את שיטת הטיפול שלה.

הלווייתה תתקיים היום (חמישי) ב-17:30 בבית העלמין הר המנוחות בירושלים.

"אנחנו לא צריכים לסבול בשתיקה". צאלה גז, צילום: ללא

בסרטון מצמרר בו היא מדברת על סבל מעבירה צאלה את המסר: לא צריך לחיות בסבל – מותר שיהיה לנו טוב.

"החיים הם סבל, הגיוני שנסבול. למדנו לסבול בשתיקה, למדנו שזה בסדר. עד כדי כך ששנים שלמות חולפות מחיינו ואנחנו לא חיים את החיים כמיטב יכולותינו. זה לא חייב להיות ככה!"

"אנחנו לא בוחרים את הסבל שלנו – אנחנו כן בוחרים מה לעשות איתו. מותר לנו שיהיה לנו טוב. איך עושים את זה? תתחילו בצעדים קטנים. תדאגו לעצמכם. ברגע שאנחנו דואגים לעצמנו ועושים לעצמנו טוב, הסבל שלנו שאין לנו שליטה עליו, יכול לקבל פנים אחרות, יכול להשתנות, יכול לזוז. אז אולי תתחילו לדאוג לעצמכם? אתם לא צריכים לסבול בשתיקה. מותר לכם לחיות אחרת".

זירת הפיגוע בין ברוכין לפדואל, צילום: דובר צה"ל

"היא הייתה מדהימה ומהממת, אישה מדוייקת, מלאת אור ובחוסן מדהים", סיפרה חברתה בת חן וייל. "היא חיה את שיטת הטיפול שלה, שילבה כלים רבים מעולמות הגוף והנפש, הייתה הכי מחוברת שיש – בכל פעם שהתייעצתי איתה היא ידעה לכוון ולדעת לתת מקום להכל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...