"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מסוק, פרשים וכלבנים: פשיטה משטרתית על חתונה עקב חשד לאחזקת אמצעי לחימה
פעילות נרחבת של יחידות יואב וסה"ר, לוחמי מג"ב ושוטרי מרחב הנגב במסגרת המאבק בתופעות הירי והנשק הבלתי חוקי • במהלך המבצע הותקפו הכוחות בירי ובאבנים
פשיטה משטרתית על מתחם חתונה בלקיה בו מוחזקים על פי החשד אמצעי לחימה. צילום: דוברות המשטרה
צפו

מסוק, פרשים וכלבנים: פשיטה משטרתית על חתונה עקב חשד לאחזקת אמצעי לחימה

פעילות נרחבת של יחידות יואב וסה"ר, לוחמי מג"ב ושוטרי מרחב הנגב במסגרת המאבק בתופעות הירי והנשק הבלתי חוקי • במהלך המבצע הותקפו הכוחות בירי ובאבנים

רונית זילברשטיין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

משטרת ישראל מבצעת פשיטה על מתחם חתונה בו מוחזקים על פי החשד אמצעי לחימה. במהלך הפעילות בוצע ירי וזריקות אבנים לעבר הכוחות.

הפעילות המשטרתית נמשכת וכוללת עשרות לוחמים מיחידות המחוז הדרומי יואב וסה"ר, לוחמי משמר הגבול ושוטרי מרחב הנגב מתחנת עיירות. הכוחות פועלים בסיוע פרשים וכלבנים ובליווי מסוק משטרתי במתחם החתונה ובפזורה.

המשטרה פושטת על מתחם החתונה בלקייה, צילום: דוברות המשטרה
המשטרה פושטת על מתחם החתונה בלקייה, צילום: דוברות המשטרה

לפי הדיווח, הפעילות מתמקדת במאבק נגד תופעת הירי והחזקת אמצעי לחימה בלתי חוקיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...