חשיפתה של שורדת השבי מייה שם הערב (חמישי) בראיון לחדשות 12 על כך שהיא זו שהגישה תלונה על כך שנאנסה על ידי מאמן כושר בתל אביב, עוררה סערה.
עו״ד ששי גז, שמייצג את מאמן הכושר שזהותו אסורה לפרסום, מסר בתגובה: "מרשי לא פגע במתלוננת ולא עשה לה דבר כפי שעולה מכל הבדיקות שנעשו. העובדה שמרשי משוחרר ללא תנאים, היא לבדה מלמדת כי גם המשטרה כבר יודעת שהוא חף מפשע".
גז הוסיף: "אף חשוד באונס לא משתחרר אחרי מעצר של ימים ספורים ללא כל תנאי מגביל אלא אם המשטרה הגיעה למסקנה לאחר שבדקה את הגרסה שלה מול הגרסה שלו, את הממצאים בשטח ועדים שהיו בזירה שמרשי לא עשה דבר. חשוב להדגיש כי לא היה בין מרשי ובין המתלוננת כל מגע מיני או יחסים אינטימיים מכל סוג שהוא. מדובר באדם נורמטיבי שעושה רק טוב לכל הסובבים אותו והוא לעולם לא היה פוגע באיש ובוודאי לא בפדויית שבי ואני לא הייתי מייצג אותו לולא שוכנעתי כי לא עשה כן".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו