"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סערת אמיר כוכבי: תמונת ראש עיריית הוד השרון כצורר הנאצי הופצה ברשת

בנוסף, מספר הטלפון שלו הופץ ונכתב: "אמיר כוכבי הוא מכחיש שואה. זה הווטסאפ שלו. תפגיזו אותו בהודעות שמסבירות לו מה אתם חושבים עליו. איש הזוי ונאלח" • הזעם ברשת נגד כוכבי החל לאחר שאמר בנאומו ביום השואה: "אל לנו להחריש מול זוועות שמתבצעות כלפי בני לאומים אחרים, גם אם הן מתבצעות בשמנו"

,עודכן
0השמעה
ראש עיריית הוד השרון אמיר כוכבי, בתמונה מעוצב כאדולף היטלר. צילום: .

סערת ראש עיריית רמת השרון אמיר כוכבי נמשכת.לאחר שאמר בנאום בערב יום השואה "אל לנו להחריש מול זוועות שמתבצעות כלפי בני לאומים אחרים, גם אם הן מתבצעות בשמנו" - ברשת הופצה תמונה שלו במדי נאצים, עם הכיתוב "הוד אדולף בשרון".

אמיר כוכבי כאדולף היטלר. תמונה שהופצה ברשת,צילום: .

מספר הטלפון שלו הופץ ונכתב: "אמיר כוכבי הוא מכחיש שואה. זה הווטסאפ שלו. תפגיזו אותו בהודעות שמסבירות לו מה אתם חושבים עליו. איש הזוי ונאלח".

ראש עיריית הוד השרון בטקס העירוני: ״אל לנו להחריש מול זוועות כלפי בני לאומים אחרים בעולם - גם אם הן מתבצעות בשמנו״

בפוסט אחר נכתב: "ביום השואה הוא בחר להסית. הוא בחר להשוות את הקורבן לתליין. אתה לא ראש עיר, אתה סוכן זר. חרפה לעם. חרפה למדינה. חרפה להוד השרון". בנוסף, מידי ערב מגיעים כמה עשרות מפגינים מול ביתו ומוחים נגדו.

"מלבים שקרים ומרבים בהסתה ואיומים פיזיים נגדי ונגד המשפחה"

כוכבי הגיב לסערה בדף הפייסבוק שלו: "כן, אמרתי שאל לנו להחריש מול זוועות בעולם, וגם אלו שנעשות בשמנו. זו אמורה להיות אמת עקרונית בסיסית לעם שעבר את השואה ולכל מי שמאמין בערך החיים. ואני שמשפחתי עברה את השואה ואיבדתי יותר מדי חברים כדי לא להאמין בערך החיים, עומד מאחוריה".

אמיר כוכבי, ראש עיריית הוד השרון. "לא מפחד מההסתה",צילום: לירון מולדובן

"במקום זה כבר 36 שעות יש מי שמלבים שקרים ומרבים בהסתה ואיומים פיזיים נגדי ונגד המשפחה שלי באופן שנועד להפחיד להשתיק ולהעמיק את הקרע. אני לא מפחד מההסתה ויודע שננצח אותה כי שילמנו מחירים גדולים מדי כעם בשביל להפסיד לחבורה שהיא לא של ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר