"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
לאחר חשיפת "ישראל היום"

ח"כ מעוז לקיש על אירוע ביזוי השואה בראש העין: "כיצד אתה מתכוון למנוע מקרים מצערים אלו?"

ח"כ אבי מעוז הפנה שאילתא לשר החינוך יואב קיש, בעקבות הפרסום ב"ישראל היום" כי גננת וסייעות ערביות בגן בראש העין מנעו מהילדים לעמוד בצפירה ביום השואה • ח"כ מעוז: "אסור שיקרה אירוע כזה במדינת ישראל" • עוד הוסיף: "כיצד בכוונתך לשמור על כך שזהות צוותי החינוך במגזר היהודי אכן תתאים לרצונם של ציבור ההורים?"

,עודכן
0השמעה
ח"כ אבי מעוז בהפניית שאילתא לשר קיש: "כיצד בכוונתך למנוע הישנות מקרים מצערים שכאלה בימי הזיכרון המקודשים שלנו?". צילום: אורן בן חקון וקוקו

"ביזוי זכר השואה, אסור שיקרה במדינה":בעקבות הפרסום ב"ישראל היום" כיגננת וסייעות ערביות בגן בראש העין מנעו מהילדים לעמוד בצפירהביום השואה ולכבד את זכר הנספים, ח"כ אבי מעוז הפנה היום (ראשון) שאילתא לשר החינוך יואב קיש.

בשאילתא כתב ח"כ מעוז: "על פי פרסום באתר 'ישראל היום', הורים מראש העין התלוננו, כי גננת וסייעת מהמגזר הערבי מנעו מילדים בגן, בגילאי 5-6, לעמוד בזמן הצפירה ביום השואה. אירוע כזה של ביזוי זכר השואה, אסור שיקרה במדינת ישראל".

המודעה שתלה אחד הורי הילדים מגן "אור",צילום: רשתות חברתיות לפי סעיף 27א

"מעבר לכך, מקרה מצער זה מעיד על בעיית עומק חמורה, כאשר אזרחים שאינם יהודים משמשים בתור צוותי הוראה וחינוך במוסדות לימוד של המגזר היהודי, ומהווים גורם חינוכי משפיע כלפי ילדי ישראל", הוסיף.

"כיצד בכוונתך למנוע הישנות מקרים שכאלה?"

לסיכום פונה ח"כ מעוז לשר קיש: "ברצוני לשאול: כיצד בכוונתך למנוע הישנות מקרים מצערים שכאלה בימי הזיכרון המקודשים שלנו? כיצד בכוונתך לשמור על כך שזהות צוותי החינוך במגזר היהודי אכן תתאים לרצונם של ציבור ההורים?"

שאילתא זו מצטרפת לציוץ של ח"כ מעוז שהעלה היום ברשת "X" (טוויטר לשעבר), בו כתב:
"לתשומת לב ההורים, לקראת יום הזיכרון לחללי צה״ל הקדושים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר