מבצע חילוץ מורכב התרחש אתמול (רביעי) במורדות המזרחיים של מדבר יהודה, כאשר מטייל בן 36, תושב גוש עציון, נפצע בתאונת דרכים עצמית בעומק השטח. המטייל, שנחבל בפלג גופו התחתון, נפגע בסמוך לאזור רוג'ום א-נאקה המרוחק בצפון מזרח מדבר יהודה.
צוותי החילוץ של משטרת ישראל הגיעו למקום באמצעות רכבי שטח, העניקו לפצוע טיפול ראשוני שכלל קיבועים וטיפול תרופתי, ובסיוע יחידת 669 של חיל האוויר פינו אותו במסוק לבית החולים הדסה עין כרם כשמצבו מוגדר בינוני עם חבלה משמעותית בגפה התחתונה.
מהמשטרה נמסר: "מתנדבי היחידה הגיעו לעומק השטח באמצעות רכבי 4*4, ויחד עם צוותי רפואה צבאיים, מד"א ואיחוד הצלה, העניקו לו טיפול רפואי ראשוני שכלל קיבועים ומתן טיפול תרופתי. לאחר מכן חולץ הפצוע על ידי לוחמי יחידת 669 של חיל האוויר באמצעות מסוק צבאי להמשך טיפול רפואי בבית החולים הדסה עין כרם".
כוחות החילוץ מסרו כי "המטייל, תושב גוש עציון, נחבל בפלג גופו התחתון בתאונת דרכים עצמאית בעומק השטח במורדות המזרחיים של מדבר יהודה. מתנדבי יחידת החילוץ, מד"א ואיחוד הצלה שהגיעו למקום חילצו את הפצוע ופינו אותו לבית החולים הדסה עין כרם כשהוא עם חבלה משמעותית בגפיים התחתונות ומצבו מוגדר בינוני"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
