גבר כבן 49 נפצע אנושות, אישה כבת 40 נפצעה קשה ושני פצועים נוספים נפצעו בינוני ביניהם תינוק בן שנה, בתאונת דרכים שהתרחשה הערב (חמישי) בין שני כלי רכב בכביש 8900 סמוך לצפת. בבית החולים זיו, לשם פונו הפצועים, קבעו הרופאים את מותו של הגבר. המשטרה פתחה בחקירת נסיבות התאונה.
מדוברות מד"א נמסר: "בשעה 18:32 התקבל דיווח במוקד 101 במרחב ירדן, על ת.ד בין שני כלי רכב בכביש 8900 סמוך לצפת. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח זיו, 4 פצועים, בהם: גבר כבן 49 עם חבלה רב מערכתית תוך פעולות החייאה, אישה כבת 40 עם חבלות בראש ובגפיים וגבר בן 49 עם חבלות חזה ותינוק בן שנה עם חבלת ראש".
חובש רפואת חירום במד"א חנוך סגל סיפר: "הגענו בכוחות מרובעם לזירת תאונה קשה ומורכבת שבה היו מעורבים, גבר ללא דופק ונשימה, אישה שנלכדה באוטו ותינוק פצוע. ניגשנו מיד לגבר שהיה ללא דופק ונשימה וסבל מחבלה רב מערכתית התחלנו בפעולות החייאה מתקדמות במקביל לטיפול בפצעיו, צוותים נוספים שהגיעו למקום במהירות החלו להגיש סיוע רפואי לשאר הפצועים שהיו במצב קשה ובינוני וסייעו בניסיונות החילוץ של האישה שנלכדה ברכב. כל הפצועים פונו באמבולנסים ובניידות טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשגבר אחד במצב אנוש ונלחם על חייו, אישה במצב קשה ושני פצועים במצב בינוני בהם תינוק קטן בן שנה".
מדוברות המשטרה נמסר כי "לפני זמן קצר התקבל דיווח במוקד המשטרה אודות תאונת דרכים חזיתית בין שני רכבים על כביש 8900 סמוך לצפת. כתוצאה מהתאונה פונו לבית החולים זיו בצפת שלושה מבוגרים ותינוק בדרגות פציעה שונות ולפני זמן קצר נקבע מותו של אחד הפצועים המבוגרים בבית החולים. שוטרים ובוחני תאונות דרכים של משטרת ישראל נמצאים כעת בזירה, חוקרים את הנסיבות".
מוקדם יותר היום ילד בן שש מהכפר הבדואי ערב אל-נעים נהרג בתאונת דרכים עצמית בגליל התחתון. הילד פונה במצב אנוש במסוק של מד"א לבית החולים רמב"ם בחיפה, שם נאלצו הרופאים לקבוע את מותו. אמבולנסים של מד"א וחיאן פינו מהזירה לבית החולים לגליל בנהריה שתי צעירות, בנות 21 ו-22, ומצבן מוגדר בינוני. המשטרה חוקרת את נסיבות התאונה.

