"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עימותים אלימים מול בית ראש הממשלה בירושלים: מוחים ניסו לפרוץ את חסימות המשטרה

המפגינים, המוחים נגד כוונת נתניהו לפטר את ראש השב"כ, ניסו לפרוץ חסימות משטרה סמוך למעון ראש הממשלה • האירוע החל כאשר "צעדת האקדמיה" יצאה מהאוניברסיטה העברית, עם מאות סטודנטים ואנשי סגל • המשטרה הגיבה באמצעים לפיזור הפגנות והדגישה כי תאפשר מחאה בגבולות החוק בלבד

,עודכן
0השמעה
עימותים בין שוטרים למפגינים בהפגנה סמוך למעון ראש הממשלה בירושלים. צילום: אורן בן חקון

עשרות מפגינים התעמתו עם כוחות משטרה ומשמר הגבול היום (חמישי) ברחוב עזה בירושלים, במהלך הפגנה שנמשכת זה היום השני במסגרת "יום הפקודה". המפגינים, שמוחים נגד כוונת ראש הממשלה בנימין נתניהו לפטר את ראש השב"כ רונן בר, ניסו לפרוץ את חסימות המשטרה שהוצבו במקום.

לאחר שהמפגינים התעלמו מהנחיות השוטרים, החלה המשטרה להפעיל אמצעים לפיזור הפרות סדר והדפה את המתפרעים בחזרה אל מתחם המחאה המוגדר. בתיעוד שהופץ ברשתות החברתיות נראו מפגינים פורצים גדרות שהציבה המשטרה בסמוך למעון ראש הממשלה.

עימותים בין שוטרים למפגינים בהפגנה סמוך למעון ראש הממשלה בירושלים,צילום: אורן בן חקון

יאיר גולן, יושב ראש מפלגת הדמוקרטים, נצפה במקום כשהוא צועד עם המפגינים. בהמשך, על פי דיווחים,נראה גולן מוטח על הקרקע לאחר שניסה לסייע למפגין בסמוך אליו.

הפעילות החלה בשעות הצהריים כאשר "צעדת האקדמיה" יצאה מקמפוס גבעת רם באוניברסיטה העברית לכיוון רחוב עזה. מאות צעירים ואנשי סגל צעדו למרחק של כמה מאות מטרים ממעון ראש הממשלה, באזור פינת הרחובות עזה וברלין.

יאיר גולן נדחף בהפגנה בירושלים,צילום: עופרי איתן Ofri Eitan

ממשטרת ישראל נמסר: "משטרת ישראל תאפשר לכל אדם את חופש המחאה בגבולות החוק, אך תפעל כלפי מפרי סדר ומתפרעים הפוגעים במעשיהם בציבור, מסכנים את חייהם ואת ביטחונם ושלומם של עוברי אורח ושל כוחות המשטרה הפועלים במקומות אלו למענם".

ההפגנות היום הן חלק מפעילות מחאה מאורגנת של איחוד ארגוני המחאה, המכונה "יום הפקודה", שהחלה אתמול. המוחים מבקשים להביע התנגדות לכוונת ראש הממשלה נתניהו לפטר את ראש השב"כ רונן בר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר