"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הרבנית ימימה מזרחי ולילי בן עמי קיבלו אותות הוקרה ל"נשים ירושלמיות פורצות דרך"
כ-150 מנשות ירושלים הגיעו לאירוע של ויצו לכבוד יום האישה, במהלכו הוענקו תעודות הוקרה לנשים על פעילותן בזמן המלחמה • יו"ר ויצו בישראל הזכירה את ההתחייבות שניתנה לתצפיתניות לפיה הארגון ידאג שקולן תמיד ישמע
לילי בן עמי וימימה מזרחי בערב ההוקרה של ויצו ליום האישה . צילום: ויצו ירושלים

הרבנית ימימה מזרחי ולילי בן עמי קיבלו אותות הוקרה ל"נשים ירושלמיות פורצות דרך"

כ-150 מנשות ירושלים הגיעו לאירוע של ויצו לכבוד יום האישה, במהלכו הוענקו תעודות הוקרה לנשים על פעילותן בזמן המלחמה • יו"ר ויצו בישראל הזכירה את ההתחייבות שניתנה לתצפיתניות לפיה הארגון ידאג שקולן תמיד ישמע

מירב סבר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

כ-150 מנשות ירושלים הגיעו ביום שני האחרון לסינמטק ירושלים, לאירוע לכבוד יום האישה של סניף ויצו בעיר, שהתקיים בסימן "נשים ונפלאות".

הערב התקיים במעמד ענת וידור נשיאת ויצו העולמית, אורה כורזים יושבת ראש ויצו ישראל, חברות הנהלה של ויצו ישראל, חברות הנהלת הסניף בירושלים ועובדות הסניף.

ערב ההוקרה של ויצו ליום האישה,

יו"ר ויצו ישראל אורה כורזים הזכירה את ההתחייבות שניתנה לתצפיתניות במסגרת אירוע שאורגן על ידי ויצו ישראל במוצב נחל עוז, כי הארגון ידאג שקולן תמיד ישמע.

יו"ר סניף ירושלים עו"ד אורית נהיר הוסיפה: "מדובר בערב שכל תכליתו הוא הוקרה של נשים ירושלמיות פורצות דרך והכרה והוקרה לעוצמה נשית, לכבוד יום האישה הבינלאומי לשנת 2025."

במסגרת האירוע, כמידי שנה, העניק הסניף שתי תעודות הוקרה לנשים ירושלמיות פורצות דרך אשר ראוי להעלות על נס את פעילותן. בשנה זו הוענקו התעודות לרבנית ימימה מזרחי וללילי בן עמי.

הרבנית ימימה מזרחי, רבנית ודרשנית אשת ספר, עורכת דין וטוענת רבנית הפועלת מזה שנים, למען הכלל ולעידוד וחיזוק נשים בפרט.
גב' לילי בן עמי, פעילה בתחומי מגדר, שוויון וחינוך מזה שנים, מנכ"לית מייסדת עמותת פורום מיכל סלה למניעת אלימות כלפי נשים באמצעות חדשנות וטכנולוגיה.

ערב ההוקרה של ויצו ליום האישה, צילום: ויצו ירושלים

השתיים קיבלו את הפרס "לאור עשייתן הרבה למען נשים בירושלים ובכלל והן כהוקרה על פעילותן היחודית במהלך מלחמת חרבות ברזל, לא לצורך עצמן אלא למען הכלל תוך שיח מכבד ומאחד".

לדברי עו"ד נהיר "מה שמייחד ומאחד בין שתי הנשים פורצות הדרך אשר מקבלות היום את תעודות ההוקרה היא העוצמה והדרך הייחודית בה הן פעלו ופועלות בכח התקווה, האהבה האמונה בתיקון, בראייה נשית אופטימית ואופרטיבית ותוך הפעלת כח הביחד של כולן וכולם".

ראש העיר ירושלים משה ליאון שלח ברכה למקבלות תעודות ההוקרה, ותודות לויצו ירושלים על הפעילות למען הנשים בעיר ולכלל הנשים בירושלים על עשייתן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...