"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האלמנה הירושלמית נדהמה: הסוד שנשמר 50 שנה בעליית הגג

אישה שהחלה לפנות את ביתה לאחר פטירת בעלה לפני כמה שבועות, נתקלה באוסף נשק וציוד צבאי היסטורי שהיה שמור בעליית הגג במשך עשרות שנים • הציוד הועבר לידי המשטרה

,עודכן
0השמעה
אוסף כלי נשק. צילום: דוברות המשטרה

בנסיבות מצערות של אובדן ופרידה, התגלתה הבוקר עדות מרתקת להיסטוריה הביטחונית של ישראל. אלמנה ירושלמית, שהחלה לפנות את ביתה לאחר פטירת בעלה לפני מספר שבועות, נתקלה באוסף נשק וציוד צבאי היסטורי שהיה שמור בעליית הגג במשך עשרות שנים.

האישה, שנדהמה מהתגלית, הזעיקה את המשטרה. שוטרי תחנת מוריה במרחב ציון הגיעו למקום ונחשפו לאוסף מרשים: רובה קארל-גוסטב, תחמושת ממלחמות העבר, מחסניות, חזיזים, פצצת מרגמה לתאורה, רובה אוויר, וכן כלי ניקוי ושמן לנשק.

פריט אמל"ח שהוסתר,צילום: דוברות המשטרה

"בעלי מעולם לא סיפר לי על האוסף הזה", סיפרה האלמנה לשוטרים. "כנראה שמר את הפריטים כמזכרת מתקופת שירותו במלחמת ששת הימים ויום הכיפורים, בהן לחם בגבורה".

הגעת משלוח הנשק האמריקני לנמל אשדוד| משרד הביטחון

השוטרים סייעו לאישה המבוגרת להוריד את התיקים הכבדים מעליית הגג, ולמקום הוזעק חבלן משטרה שבדק את הפריטים והבטיח כי אינם מהווים סכנה. הציוד הועבר לידי המשטרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר