"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קובה, סלטים ואביתר בנאי: הארוחה וההופעה הפרטית של שורד השבי

הזמר אביתר בנאי הפתיע את שורד השבי אלי-ה כהן בהופעה אישית בבית החולים בלינסון • זוגתו זיו עבוד תיעדה את הרגע המרגש בסטורי

,עודכן
0השמעה
זיו עבוד ואלי-ה כהן: "אני מתקלח בעזה ואומר לעצמי - אין סיכוי שאני יוצא מכאן חי". צילום: .דו"צ

שורד השבי אלי-ה כהן נהנה הערב (שני) בבית החולים בלינסון מאוכל ביתי והופעה פרטית של אביתר בנאי. בסטורי שהעלתה זוגתו זיו עבוד בחשבון האינסטגרם שלה שיתפה שהאמן הגיע לבית החולים כדי לשיר לאלי-ה.

אביתר בנאי בהופעה פרטית בפני שורד השבי אלי-ה כהן,צילום: חשבון האינסטגרם של זיו עבוד

כזכור, ביום השחרור הספיק אלי-ה לפרסם סטורי בעמוד האינסטגרם שלו, בו הביע הוקרה והתרגשות מלוחמי צה"ל ומהמאמצים להחזירו לישראל. "יהי זכרם ברוך של כל נופלי ה-7 באוקטובר. יהי זכרם ברוך של כל חיילי צה"ל שהקריבו נפשם למען החזרה שלי הביתה", כתב כהן, שהודה לכל מי שלקח חלק בלחימה ובמאמצי החילוץ.

שורד השבי אלי-ה כהן מתפנק באוכל ביתי,צילום: חשבון האינסטגרם של זיו עבוד

כהן הדגיש בדבריו את המשקל הרגשי של החיפושים אחריו: "כל החיפושים שלכם נגעו אצלי בלב ובנשמה והחזיקו אותי חזק כל רגע מחדש". הוא ציין כי אינו שוכח את החטופים שטרם שבו: "אסור לי לשכוח לרגע את האחים והאחיות שנותרו שם מאחור, וחלקם לא ייאספו לעולם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר