"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השלכות של 498 ימים בגיהנום: תמונות השבים לפני ואחרי השבי

השלושה, שנחטפו מקיבוץ ניר עוז ב-7 באוקטובר, יועברו לבתי החולים איכילוב ושיבא

,עודכן
0השמעה
שגיא יאיר וסשה על הבמה בנקודת המסירה. צילום: .

סשה טרופנוב, יאיר הורן ושגיא דקל חן שוחררו הבוקר (שבת) משבי חמאס והג'יהאד האסלאמי,אחרי כמעט 500 ימים בשבי.

בדומה לפעימות הקודמות, השלושה הועלו על הבמה בנקודת המסירה ואולצו לשאת דברים. תקופת השבי הארוכה מאז שנחטפו מניר עוז ניכרת על פניהם, ונראה שאיבדו הרבה ממשקלם.

יאיר הורן לפני ואחרי השבי,צילום: .
שגיא דקל חן לפני ואחרי השבי,צילום: .ללא
סשה טרופנוב לפני ואחרי השבי,צילום: .

השלושה יועברו בהמשך היום לבתי החולים איכילוב בתל אביב ושיבא בתל השומר, ושם יעברו בדיקות רפואיות ראשונות - כצעד ראשון בהליך השיקום הארוך בליווי משפחותיהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר