"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו, המשך את העסקה; אנו נעמוד במחיר
התרגשתי לראות את הבנות שבות למשפחותיהן, אבל השמחה לא שלמה - שגב שלי עדיין שם • לי ולו יש קשר מיוחד, אני חולמת על רגע האיחוד שלנו ושיגיד לי: "אמא, לא היה לך מה לדאוג" • שכל אחד יעשה לעצמו את חשבון הנפש איך היה נוהג אילו היה זה בנו
קשר מיוחד. גלית כלפון ובנה שגב. צילום: ללא קרדיט

נתניהו, המשך את העסקה; אנו נעמוד במחיר

התרגשתי לראות את הבנות שבות למשפחותיהן, אבל השמחה לא שלמה - שגב שלי עדיין שם • לי ולו יש קשר מיוחד, אני חולמת על רגע האיחוד שלנו ושיגיד לי: "אמא, לא היה לך מה לדאוג" • שכל אחד יעשה לעצמו את חשבון הנפש איך היה נוהג אילו היה זה בנו

גלית כלפון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ערב פגישת ראש הממשלה נתניהו והנשיא טראמפ בוושינגטון, אני מגבה ומחבקת אותם, ומצפה מכל חברי הכנסת לצאת בפומבי בעד המשך העסקה.

נתניהו צריך כעת את החיזוק הזה, במיוחד מבית. להבליט את האחדות על פני הקרע, ושכל אחד יעשה לעצמו את חשבון הנפש איך היה נוהג אילו היה זה בנו או קרוב משפחתו שם בשבי. אנו נדע לעמוד במחיר ולהשתקם.

הוא צריך את החיזוק הזה, במיוחד מבית. להבליט את האחדות על פני הקרע. נתניהו, צילום: מארק ישראל סלם

טראמפ, בעיניי, הוא בכלל שליח. אני אישה מאמינה. מאמינה שנפלה לנו הזכות בעיתוי הכי מוצלח עם בחירתו לקדנציה שנייה. הוא פשוט פתח שערי שמיים, וזה בגדר נס שהוא כל כולו מושקע בדבר. מקווה שהלקח מהפגישות יהיה סיום המלחמה והחזרת החטופים, כי אין ברירה אחרת. אי אפשר להילחם כשיש לנו חטופים שם. אתם מוותרים עליהם? זה על חשבונם? צריך לתת כדי לקבל. התרגשתי מאוד לראות בשבועיים האחרונים את הבנות שבות לחיק משפחותיהן, את האבות שזכו לחזור ולחבק את ילדיהם. חיכיתי לזה, לראות אותם עומדים בריאים על הרגליים. אבל השמחה לא היתה שלמה, כי שגב שלי עדיין שם.

זה 15 חודשים אנו רצים בין אישי ציבור, בניסיון לבקש את חסדיהם. זה הזוי שאני בכלל צריכה להסביר להם את המובן מאליו, שזו חובת הממשלה שבמשמרת שלה נחטפו אזרחיה, להחזיר אותם למרות המחירים כבדים, אחרת זה ייזכר לה כאות קלון לדורות.

שגב שלי הוא ילד קסם, ילד של בית, סקרן, אוהב את החיים. חצי שנה לפני 7 באוקטובר הנורא הוא החל ללמוד את שוק ההון, ובמקביל עבד במאפייה המשפחתית שלנו בעיר. הוא בחור חרוץ, עם הרבה חברים קרובים.

בחור חרוץ עם הרבה חברים קרובים, ילד קסם. שגב כלפון, צילום: באדיבות המשפחה

לי ולו יש קשר מיוחד. מאחר שהוא ידע שאני אמא דאגנית, שלא רגועה עד שהוא לא בחדרו במיטה, שגב תמיד היה אחראי והקפיד לחזור אלי לכל שיחה ולהשיב לכל הודעה. כשהיה רוצה לפייס אותי ולהשלים, הוא היה נותן לי חיבוק עוטף וקרוב שלא נותן לי אוויר לנשימה.

אני חולמת על רגע האיחוד שלנו, מקווה לראות אותו כמו שאני זוכרת. בדרן, שיגיד לי "אמא, לא היה לך מה לדאוג, הסתדרתי". ואני שוב אבשל לו את הדגים שלי, שהוא היה מתעורר ורוצה לטרוף היישר מהסיר.

הכותבת היא אמו של שגב כלפון (27),שנחטף מהנובה ושבוי בעזה עד היום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...