"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בליל שבת: שריפה פרצה בישיבה סמוך לקבר רחל, אין נפגעים
אש אחזה בבית מדרש בבית לחם בעת שהאברכים ישנו בקומה מעל • אין נפגעים • "ארון הקודש וספרי התורה לא נפגעו", אמר מפקד המשמרת של כבאות והצלה שהגיעו לכבות את האש • מפקד תחנה אזורית יהודה הוסיף: "אלמלא ההתעקשות שלנו לפני מספר שנים על התקנת מערכות גילוי אש במקום, האירוע היה נגמר באסון"
שריפה בבית מדרש בבית לחם . צילום: כבאות והצלה מחוז יו"ש

בליל שבת: שריפה פרצה בישיבה סמוך לקבר רחל, אין נפגעים

אש אחזה בבית מדרש בבית לחם בעת שהאברכים ישנו בקומה מעל • אין נפגעים • "ארון הקודש וספרי התורה לא נפגעו", אמר מפקד המשמרת של כבאות והצלה שהגיעו לכבות את האש • מפקד תחנה אזורית יהודה הוסיף: "אלמלא ההתעקשות שלנו לפני מספר שנים על התקנת מערכות גילוי אש במקום, האירוע היה נגמר באסון"

חנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שריפה פרצה הלילה (בין שישי לשבת) בבית המדרש בישיבה סמוך לקבר רחל בבית לחם וגרמה נזק רב למבנה, אולם לא פגעה בנוכחים או בספרי התורה. האברכים שישנו בקומה מעל השריפה התעוררו מאזעקת האש ונמלטו ממנה, בשעה שכבאים מתחנה אזורית יהודה הגיעו לפעול במקום.

שריפה בבית מדרש בבית לחם,

"ראשית התקבלה קריאת חייגן במרכז השליטה של מחוז יו"ש. למקום יצאו צוותים מתחנה אזורית יהודה, לאחר דקות לאחר הקריאה הראשונית התקבל דיווח נוסף מאזרח על עשן רב היוצא מחלונות בית המדרש", מסר רשף מיכאל אלמסי, מפקד המשמרת. "האש אחזה בכל בית המדרש, אולם ארון הקודש וספרי התורה לא נפגעו".

שריפה בבית מדרש בבית לחם,

מפקד תחנה אזורית יהודה סגן טפסר תמיר ארז הוסיף: "אלמלא ההתעקשות שלנו לפני מספר שנים על התקנת מערכות גילוי אש בישיבה, האירוע היה נגמר באסון. לפני מספר שנים במהלך ביקורת שביצענו בישיבה התעקשנו עם הנהלת הישיבה על התקנת מערכות הגנה מאש כנדרש על פי חוק. דרישה זו באה קודם כל מכוח החוק, ומתוך דאגה ממשית לחיי התלמידים, האברכים ובני המשפחות השוהים במקום. מערכת הגילוי הוכיחה הלילה את נחיצותה, בכך שהוציאה הודעה אוטומטית על השריפה, ובאזעקת האש כתוצאה מקריאת גלאי העשן, מה שאיפשר לאברכים ולבני המשפחות להמלט מהמקום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...