"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
תושבי חבל אילות הפגינו בדרישה לגדר גבול: "משאירים אותנו כצאן לטבח!"
הבוקר התקיימה הפגנה בהשתתפות עשרות תושבי המועצה האזורית אילות מול בניין המועצה, בדרישה נחרצת למען ביטחון אמיתי בערבה ועל הגבול המזרחי • "חיינו הם לא הפקר!"
"לא ניתן שיהיה אצלנו שבעה באוקטובר!". צילום: ליאת אייזנר

תושבי חבל אילות הפגינו בדרישה לגדר גבול: "משאירים אותנו כצאן לטבח!"

הבוקר התקיימה הפגנה בהשתתפות עשרות תושבי המועצה האזורית אילות מול בניין המועצה, בדרישה נחרצת למען ביטחון אמיתי בערבה ועל הגבול המזרחי • "חיינו הם לא הפקר!"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בסוף השבוע האחרון, פרץ רכב הברחות את ה-"אין הגבול" עם ירדן. הרכב הסתובב באין מפריע כמספר שעות לפני שבכלל ניתן מענה צבאי או משטרתי. זו רק דוגמא אחת מני רבות לסיכונים הביטחוניים החמורים איתם מתמודדים תושבים המתגוררים בסמוך לגבול המזרחי הפרוץ של מדינת ישראל.

המפגינים, תושבי המועצה האזורית אילות, דורשים מהמועצה האזורית להפנות תקציבים למען גיוס חברות אבטחה פרטיות שיסיירו באופן קבוע במרחב, בדגש על קו הגבול. "יש פתרונות, רק צריך לקדם אותם. חיינו הם לא הפקר!" זועקים המפגינים.

הפגנה באילות. "נהוג לומר 'ביתי הוא מבצרי', לא כך בעניינינו",צילום: ליאת אייזנר

ליאת אייזנר, תושבת המקום וממקימות תנועת "שמות גבול", משתפת:"בשנה האחרונה, סוגיית תחושת הבטחון של כולנו עולה לכותרת. נהוג לומר 'ביתי הוא מבצרי', לא כך בעניינינו. לא ניתן שיהיה אצלנו שבעה באוקטובר. המצב המגוחך שבו אין גדר גבול ביננו לבין ירדן ואין מספיק כוחות בטחון, פשוט משאיר אותנו כצאן לטבח".

דבורה בכר, תושבת המקום וממובילות ההפגנה:הדרישה של תושבי חבל אילות היא לקבל מענה ממקבלי ההחלטות ונבחרי הציבור - אלה שכל תפקידם הוא לדאוג לביטחון התושבים. ההפגנה הזאת היא תחילתה של פעילות אזרחית שלא תסתפק בלהפנות אצבע מאשימה כלפי הממשלה. לנו כתושבי החבל, יש כתובת נוספת לפנות אליה, מלבד הממשלה - למועצה ולמנהליה ישנה אחריות לא פחותה לנושא ולדאגה לביטחוננו ולא ניתן לגלגל אותה הלאה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו