"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לנצח אחי: הקעקוע האחרון שעשה יוגב פזי הוקדש לבן דודו, גל איזנקוט - שנפל גם הוא בעזה

"לעולם תישאר אחי הגדול, אוהב אותך" - כך כתב יוגב לבן דודו בתאריך יום הולדתו לאחר שנהרג • הוא בחר לקעקע את תמונת ילדותם על הזרוע • חבר הכנסת גדי איזנקוט איבד את בנו ושני אחיינים במלחמה

,עודכן
0השמעה
הקעקוע האחרון של סרן יוגב פזי. תמונה עם בן דודו, גל איזנקוט. צילום: סער ברודסקי

סרן יוגב פזי ז"ל, שנהרג היום בקרב בג'באלייה, הקדיש את הקעקוע האחרון שלו לבן דודו גל אייזנקוט, בנו של חבר הכנסת גדי איזנקוט - שנהרג גם הוא במלחמה.

"תודה על כל העזרה לפני ותוך כדי הגיוס, העצות, העידוד, הדאגה וההכוונה", כתב יוגב פזי, "על הריבים בילדות, הצחוק והאהבה. לעולם תישאר אחי הגדול, אוהב אותך בן דוד. איזה מזל שיש לי מישהו שכל כך קשה לי להיפרד ממנו".

השכול הכה היום בפעם השלישית בבית משפחת איזנקוט, כאשר הבוקר בן משפחתה של אשתו, חנה, סרן יוגב פזי, נהרג בקרב ג'באליה בצפון רצועת עזה - אותה עיר שבה נהרג גםרס"ר גל מאיר איזנקוטז"ל במהלך מבצע לחילוץ גופות חטופים ברצועת עזה. גם אחיין נוסף של גדי איזנקוט,סמל מאור כהןז"ל, נהרג בקרבות ברצועה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר