"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרדף ברחובות ירושלים: אמבולנס נגנב מבית החולים הדסה עין כרם - הנהג נתפס

מדיווחים עולה כי הגנב דחף את איש הצוות ויצא עם האמבולנס מהמרכז הרפואי • בתום מרדף, הוא נעצר על ידי המשטרה • החשד הוא כי תכנן לבצע פעילות עוינת, נסיבות המקרה נבדקות • המשטרה: "החשוד, בשנות ה-20 לחייו, תושב יישוב הסמוך לירושלים, נעצר על ידי השוטרים והועבר לחקירה"

,עודכן
0השמעה
אמבולנס (אילוסטרציה). צילום: תיעוד מבצעי מד"א

אמבולנס של מד"א נגנב הבוקר (שבת) מחדר מיון בהדסה עין-כרם. על פי הדיווח הגנב דחף את איש הצוות ויצא עם האמבולנס משטח בית החולים. המשטרה פתחה במרדף על בסיס מיקום הרכב במערכות מד"א ולאחר מרדף בעיר, הגנב נעצר. החשד הוא כי תכנן לבצע פעילות עוינת.

בית החולים הדסה עין כרם,צילום: אורן בן חקון

בהדסה ובמד״א אישרו שנגנב אמבולנס מרחבת המיון בביה״ח, והוסיפו כי ברגע שקיבלו את המידע על זה העבירו את המקרה למשטרה. מטעם המשטרה נמסר כי "נחישותם של שוטרי מחוז ירושלים הובילה לפני זמן קצר למעצרו של חשוד תושב יישוב הסמוך לירושלים, שגנב אמבולנס מבית חולים בירושלים".

"בעקבות דיווח שהתקבל במוקד המשטרה אודות גניבת אמבולנס מבית חולים בירושלים, שוטרי תחנת הראל במחוז ירושלים, זיהו את האמבולנס בנסיעה ביישוב הסמוך לירושלים, ביצעו חסימה, סימנו לנהג לעצור תוך שהנהג המשיך בנסיעה פרועה לכיוון כביש 1 וניגח ניידת משטרתית. שוטרי תחנת הראל דלקו אחר האמבולנס הגנוב ובשלב מסויים, החשוד פרק מהאמבולנס. לאחר מרדף רגלי קצר, החשוד נתפס על ידי שוטרי תחנת הראל ונעצר על ידם. כתוצאה מהמקרה, אין נפגעים ונגרם נזק קל לניידת המשטרתית".

"גניבת האמבולנס סוכלה על ידי השוטרים והחשוד, בשנות ה-20 לחייו, תושב יישוב הסמוך לירושלים, נעצר על ידי השוטרים והועבר לחקירה בתחנת מוריה לבירור נסיבות המקרה".

אמבולנס מד"א שנגנב,צילום: דוברות המשטרה

דובר מד"א זכי הלר: "הבוקר בשעה 11:05 כשצוות אמבולנס של מד"א עמד סמוך לאמבולנס ברחבת המיון, ניגש אליהם גבר בשנות העשרים, נכנס לאמבולנס, ונמלט מהמקום במהירות. מיד עם קבלת הדיווח על הארוע, פעלו כוחות משטרת ישראל במהירות, תוך פריסת מחסומים ושיגור ניידות למרדף אחר האמבולנס הנגנב. במקביל, צוותי מד"א שהיו באזור סייעו גם הם באיתור האמבולנס. בתוך דקות ספורות נעצר האמבולנס סמוך לירושלים, והגנב נעצר על ידי כוחות המשטרה".

מנכ"ל מד"א אלי בין, הוסיף: "אנו רואים בחומרה רבה כל פגיעה בצוותי הרפואה של מד"א ובאמבולנסים המיועדים להצלת חיים. אנו מודים למשטרת ישראל על פעולתה המהירה והנחושה, שסייעה להשיב את האמבולנס במהירות ולמנוע סכנה לציבור, אנחנו סומכים על משטרת ישראל ורשיות החוק למיצוי הדין עם האחראים למעשה".

תיעוד דריסת לוחם ליד רמאללה (14.06.24) // 27א

כזכור, ביום שלישי האחרון,גנב רכב פלשתיני דרס לוחם, כשבמשטרה אומרים שהמקרה היה על בסיס "מניע לאומני". מהחקירה נגדו שהתנהלה במשותף על ידי השב"כ ויחידת אתגר בלהב 433, עולה כי מדובר בפלשתיני שהיה חלק מחוליית גנבי רכב ערבים-ישראלים. הוא היה שותף לשלוש גניבות רכב כשבאחד המקרים בשעה שניסה להימלט לשטחים הוא דרס את החייל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר