"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השרים אישרו שימוש ברוגלות, אך לא בחקירות שחיתות שלטונית

בניגוד לעמדת היועמ"שית, החוק יאפשר למשטרה לחדור באישור בית משפט לטלפונים ניידים ולמחשבים של אזרחים ללא ידיעתם

,עודכן
0השמעה
בניגוד לעמדת היועמ"שית: השרים אישרו שימוש ברוגלות. צילום: GettyImages

ועדת שרים לחקיקה אישרה היום (ראשון) את הצעת חוק ׳המשטרה׳ של עוצמה יהודית שהגיש ח"כ צביקה פוגל. החוק יעניק למשטרת ישראל כלים טכנולוגיים חדשים למאבק בפשיעה ולמעשה יאפשר לחדור באישור בית משפט לטלפונים ניידים ולמחשבים של אזרחים ללא ידיעתם

ההחלטה בעניין הצעת החוק התקבלה בניגוד לעמדת היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה, שהגדירה את הנושא כפגיעה עמוקה בחקירות עבירות שחיתות השלטון ובראשן לקיחת שוחד.

פגיעה עמוקה בחקירות עבירות שחיתות השלטון. היועמ"שית בהרב־מיארה,צילום: יואב דודקביץ'

ההצעה מציעה, בין היתר, להסמיך את ביהמ"ש להורות על מתן צו חדירה לחומר מחשב שלא בפני עדים וללא ידיעת מחזיק המחשב, אם שוכנע שחיפוש כזה נדרש לגילוי, לחקירה או למניעה על עבירה שדינה מעל 10 שנות מאסר, או לתפיסת עבריינים שעברו עבירה כזו, ומטרת החיפוש תסוכל אם תיערך באופן גלוי.

השר איתמר בן גביר, יו"ר עוצמה יהודית: מעל לשנה היועמ״שית מונעת ממשטרת ישראל לעשות שימוש בכלים הכל כך חיוניים הללו למיגור הפשיעה והכל בתירוצים שונים ומשונים. אז לאחר שמשטרת ישראל עשתה את כל הנדרש ממנה להבטיח שימוש ראוי ולאחר סיכום על הוספת הערות והגבלות כעת עוצמה יהודית מקדמת הצעת חוק פרטית שוברת שוויון למלחמה בארגוני הפשיעה. תודה לחה״כ צביקה פוגל מעוצמה יהודית שנרתם לקדם את הצעת החוק הכל כך חשובה. יחד נעשה טוב לעם ישראל״

ח״כ צביקה פוגל, יו״ר הוועדה לביטחון לאומי (עוצמה יהודית): ״ אנחנו לא ניתן לארגוני הפשיעה לנצל את החופש הדיגיטלי כדי לפגוע בביטחון הציבור. החוק הזה הוא כלי חיוני במלחמה בפשיעה ובטרור, ונעמוד על כך שיאושר גם בכנסת, בלי התפשרות ובלי עיכובים מיותרים. וליועמ״שית אני אומר, נעביר את החוק איתך או בלעדייך״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר