"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תיעוד: דגל הרשות הפלשתינית מתנוסס בגאווה - מעל בית כנסת במאה שערים

דגל הרשות הפלשתינית תועד כשהוא מתנוסס באין מפריע מעל בית כנסת בירושלים • "פעם בכמה ימים המשטרה מגיעה להוריד אותו ותולים אותו בחזרה", אמר תושב הרחוב • עוד ציינו במקום: "דגל ישראל מפריע לנו יותר מאשר דגל פלשתין״ • בעירייה ציינו: הנושא נמצא באחריות המשטרה - שטרם מסרה תגובה

,עודכן
0השמעה

תיעוד: דגל הרשות הפלשתינית מתנוסס - מעל בית כנסת במאה שערים// סהר אברהמי

באין מפריע: דגל הרשות הפלשתינית תועד כשהוא מתנוסס בגאווה מעל בית כנסת ברחוב "ישועות יעקב" בשכונת מאה שערים בירושלים. בנוסף, מסיור בשכונה ניתן לראות על גבי הקירות, ליד השוק השכונתי - גרפיטי של הדגל. חלקם מחוקים וחלקם מצוירים על הקירות באין מפריע.

משיח עם תושבי הרחוב עולה כי אין זו הפעם הראשונה שהדגל מתנוסס במקום: "פעם בכמה ימים המשטרה מגיעה להוריד אותו וכמה משועממים תולים אותו בחזרה״. על הגרפיטי הוסיף אחד השכנים: "מוחקים אותו כל כמה זמן אבל את הדגל פספסו".

דגל פלשתין במאה שערים,צילום: סהר אברהמי

תושבים בשכונה אמרו ל״ישראל היום״ כי ״הציבור רוצה שקט אז אנחנו לא מתערבים באמת. הדגל כואב לאנשים מסוימים, אבל דגל ישראל מפריע לנו יותר מאשר דגל פלשתין״.

עובדה מעניינת נוספת שעולה מהשיח עם תושבי המקום היא שאין מדובר בהכרח באנשים המזוהים עם הזרמים הקיצוניים דוגמת ״הפלג הירושלמי״, אלא באנשים ״מן השורה״, לשון הגורמים.

לדברי גורמים המעורים בפרטים בעיריית ירושלים, הנושא נמצא תחת אחריותה הבלעדית של המשטרה והיא אמונה על הטיפול בו.

מהמשטרה טרם נמסרה תגובה, לכשתתקבל תפורסם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר