"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המאבק על חוק הגיוס: חרדים קיצונים חסמו את כביש 4 - שלושה נעצרו

המשטרה עצרה שלושה מפגינים שחסמו סמוך למחלף אלוף שדה במחאה בלתי חוקית • כוחות המשטרה פינו את המפגינים תוך שימוש בכוח, והכביש נסגר זמנית לתנועה בשני הכיוונים • המשטרה הדגישה את מחויבותה לזכות המחאה, אך הזהירה כי תפעל נגד הפרות סדר ופגיעה בחופש התנועה

,עודכן
0השמעה

נעצרו 3 מפרי סדר בהפגנה בלתי חוקית בכביש 4 // דוברות המשטרה

המשטרה עצרה שלושה מפירי סדר לאחר שחסמו את הכביש והשתתפו בהפגנה בלתי חוקית נגד גיוס חרדים בסמוך למחלף אלוף שדה.

המאבק על חוק הגיוס: חרדים קיצונים חסמו את כביש 4 // קרדיט: שני שגיב

מפקד תחנת בני ברק הכריז על הפגנה בלתי חוקית טרם הפעלת אמצעים ושימוש בכוח. אולם, מפירי הסדר פרצו לכביש 4 וחסמו את הכביש. כוחות משטרה שנערכו מבעוד מועד החלו לפנות את המפגינים תוך שימוש בכח ואמצעים. במהלך הפינוי נעצרו, כאמור, שלושה מפירי סדר, המשטרה ממשיכה בפינוי המפגינים.

בשלב זה כביש 4 נסגר לתנועה לשני הכיוונים, השוטרים מכווינים את התנועה באזור. ציבור הנהגים מתבקשים לבחור בדרכים חילופיות.

ניסיון פינוי בכביש 4 // ישראל בניוק

מהמשטרה נמסר כי "משטרת ישראל רואה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק , יחד עם זאת המשטרה לא תאפשר הפרות סדר מכל סוג או פגיעה בחופש התנועה וכל התנהגות העלולה לסכן את שלומו של הציבור.

טרם ההפגה, גורמים בעיריית רמת גן הודיעו כי “לידיעת הציבור, צפי להפגנות היום באזור כביש 4 וכבישים נוספים, לקראת השעה 15:30-16:00, שעלולות להשפיע על התנועה בצירים לכניסה ויציאה מהעיר רמת גן”.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר