"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פצוע קשה בתאונה בין אוטובוס ורכב בכביש 2 סמוך למחלף פולג - שני נתיבים נחסמו

שלושה בני אדם נפצעו בתאונה בין אוטובוס ורכב • צוות מד"א פינה את הצעיר ושניים נוספים במצב קל לבית החולים לניאדו בנתניה • אגף התנועה של המשטרה הודיע כי שני נתיבים מתוך שלושה נחסמו בכביש 2 במחלף פולג לכיוון דרום

,עודכן
0השמעה
תאונת דרכים בצפון (להמחשה). צילום: דודי ועקנין

גבר בן 28 נפצע באורח קשה היום (שני) בתאונה בין אוטובוס ורכב בכביש 2 סמוך למחלף פולג. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לפצוע טיפול רפואי ופינו אותו לבי"ח לניאדו עם חבלה בחזה. שני פצועים נוספים פונו במצב קל. אגף התנועה של המשטרה הודיע כי שני נתיבים מתוך שלושה נחסמו בכביש 2 במחלף פולג לכיוון דרום, עקב תאונת דרכים.

ממד"א נמסר: "בשעה 14:37 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על תאונה בין אוטובוס ורכב בכביש 2, סמוך למחלף פולג. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים לניאדו שלושה פצועים, בהם: גבר בן 28, במצב קשה עם חבלה בחזה, ושניים במצב קל".

פראמדיק במד"א אלון רז וחובש רפואת חירום במד"א אלכסי אידזון סיפרו: "הגענו למקום וראינו רכב ואוטובוס שהיו מעורבים בתאונה. בתוך הרכב ישב גבר שהוא סובל מחבלה קשה בחזה. הענקנו לו טיפול רפואי ופינינו אותו בדחיפות לבי"ח כשמצבו מוגדר קשה ולא יציב. בנוסף אליו היו שני פצועים נוספים שהיו בזירה, לאחר בדיקות רפואיות, מצבם הוגדר קל, וגם הם פונו לבית החולים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר