"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חברת "נטפרי" חוסמת תרומות לקמפיין התמיכה ברב לייבל
חברת סינון האינטרנט החרדית מונעת גישה לקמפיין מימון ההמונים בעקבות מכתב רבנים נגד הרב המעודד גיוס חרדים • אלפי תומכים כבר הביעו תמיכה במפעליו של הרב לייבל ובניסיונותיו להסדיר את סוגיית הגיוס

Loading...

חברת חסימת האינטרנט החרדית החליטו לחסום את האפשרות לתרום לקמפיין של הרב לייבל // ללא

חברת "נטפרי" חוסמת תרומות לקמפיין התמיכה ברב לייבל

חברת סינון האינטרנט החרדית מונעת גישה לקמפיין מימון ההמונים בעקבות מכתב רבנים נגד הרב המעודד גיוס חרדים • אלפי תומכים כבר הביעו תמיכה במפעליו של הרב לייבל ובניסיונותיו להסדיר את סוגיית הגיוס

מירב סבר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חברת נטפרי, המספקת שירותי סינון אינטרנט למגזר החרדי, החליטה לחסום את האפשרות לתרום לקמפיין התמיכה ברב לייבל. זאת בעקבות מכתב של רבנים שהתפרסם בעיתון "יתד נאמן" נגד הרב, אשר ידוע בעמדותיו המעודדות גיוס חרדים לצה"ל.

"תמיכה באדם נגד דעת תורה אמור להיות חסום בנטפרי", כך ענו בחברה לאדם שביקש לתרום לקמפיין. קמפיין מימון ההמונים יצא לפועל במטרה להביא בפומבי את תמיכתו של ציבור גדול בתוך החברה החרדית ברב לייבל ובניסיונותיו להביא להסדרת גזירת הגיוס ויצירת הבטחה להמשך קיום עולם התורה.

ראש אכ"א אלוף יניב עשור ורח"ט תומכ"א תא"ל שי טייב, במעונו של הרב דוד לייבל בבני ברק (ארכיון), צילום: ללא קרדיט

הקמפיין, שיצא לדרך בתחילת השבוע, הביא אלפי תומכים שתרמו סכומים קטנים והביעו את תמיכתם במפעליו ודרכו של הרב. גורמים בנטפרי מסרו ל"ישראל היום" כי החסימה נעשתה בעקבות המכתב של הרבנים נגד הרב לייבל שהתפרסם ב"יתד נאמן".

הרבנים לנדו והירש כתבו במכתבם לציבור: "יש להיזהר מליתן לו סיוע והכרה. ולמנוע ממנו להוציא זממו לפועל. היות והקמפין הנ"ל נועד לתת סיוע והכרה ולקדם את הוצאת זממו לפועל. הרי שהוראת גדולי ישראל במכתבם מחייבת שלא לפתוח דברים כאלו בנטפרי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...