"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ראשי המחאה בקיסריה: לא למינויו של ניצב דני לוי למפכ״ל

מחאת קיסריה מנסה לסכל את מינויו למפכ"ל של מפקד מחוז חוף • לוי מגיע לעיתים קרובות כדי לפקח על המתרחש בהפגנות מול מעון רה"מ • בימים האחרונים הפיצו קול קורא למפגינים לשלוח תלונות נגד לוי לוועדה המייעצת כדי לסכל את המינוי • "שלחו התנגדות למינויו, חשוב שתהיה מסה קריטית של תלונות"

,עודכן
0השמעה
המפכ"ל דני לוי. צילום: אורן בן חקון

מחאת קיסריה, המקיימת הפגנות מידי מוצאי שבת ליד מעון ראש הממשלה, מנסה לסכל את מינויו של המפכ"ל המיועד, ניצב דני לוי המפקד על מחוז חוף.

משפחות חטופים ליד ביתו של נתניהו בקיסריה הדליקו כעת מדורות: ״אין בית עד שהחטופים יחזרו"

תחנת המשטרה בחדרה היא האחראית על הנעשה בקיסריה ותחנת חדרה שייכת למחוז חוף תחת פיקודו של לוי. הוא מגיע לעיתים קרובות להפגנות כדי לפקח על המתרחש בשל הרגישות הכרוכה בהפגנה ליד מעונו הפרטי של ראש הממשלה.

בימים האחרונים הפיצו ראשי המחאה קול קורא למפגינים לשלוח תלונות רבות נגד לוי לוועדה המייעצת למינויים בכירים כדי לסכל את המינוי. לתפיסתם, אם תהיה מסה קריטית של תלונות, הוועדה תפסול את מינויו של לוי לתפקיד.

כ-5,000 בני אדם משתתפים בהפגנה מול בית ראש הממשלה בנימין נתניהו בקיסריה וקוראים לבחירות,צילום: רויטרס

לטענת מפגיני קיסריה ניצב לוי מנחה את שוטריו להפעיל יד קשה נגד המפגינים. לטענתם, הוא מקבל הנחיות ישירות מהשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, אשר מנחה אותו לנקוט ביד קשה נגד מפגיני קיסריה.

ראשי המחאה הפיצו את ההודעה הזו בין המפגינים: "קריאה לפעולה! הגישו התנגדות למינוי ניצב דני לוי לתפקיד המפכ״ל הבא. מתוך ניסיון להפוך את משטרת ישראל למשטרת בן גביר, מנסה שר לביטחון לאומי, הפיתות והטיקטוק למנות את מפקד מחוז חוף דני לוי לתפקיד המפכ״ל".

ראשי המחאה הוסיפו וכתבו כי "כהונתו של לוי בתפקיד מפקד מחוז חוף מתאפיינת בהפעלת יד קשה כלפי המפגינים נגד ממשלת החורבן ונגד האשם במחדל בקיסריה. הוועדה שבוחנת את התאמתו לתפקיד היא הוועדה המייעצת למינויים לתפקידים בכירים בראשות השופט גרוניס. שלחו עכשיו התנגדות למינויו. אם גם נפגעתם אישית מפיקוד לוי כתבו, לוועדה בפירוט את מה שקרה לכם תחת פיקודו. לצרף מסמכים ותמונות אם יש בידכם. שלחו למזכירות הועדה אימייל בדחיפות, לפני שהמינוי יאושר. חשוב מאד שתהיה מסה קריטית של תלונות על ניצב דני לוי".

השר בן גביר החליט למנות את סגן המפכ"ל, ניצב פלד למפכ"ל, אך בשל קשיים שהתעוררו בוועדה למינוי בכירים החליט פלד לוותר על התפקיד. בעקבות כך החליט השר למנות לתפקיד השוטר מספר אחת את ניצב לוי. בקרוב תדון הוועדה במינוי שלו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר