"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במטה להחזרת החטופים זועמים על רה"מ: העובדות מדברות בעד עצמן וחטופים כבר נרצחו בשבי

במטה התקוממו לאחר שנטען כי נתניהו אמר ״החטופים סובלים, אבל לא מתים״ • מרב סבירסקי: "אין להם זמן, הוא הורג אותם" פרופסור חגי לוין ממטה המשפחות: "יש סכנה מתמדת ומיידית לחייהם עקב רצח, התעללות, רעב, צמא, אי שפיות, חוסר טיפול במחלות ובפציעות, תנאים סביבתיים מסוכנים מתחת לאדמה בתנאים לא נאותים וסניטציה איומה" • גורם שנכח בקבינט: לא מוכר שנאמר ציטוט כזה מפי נתניהו

,עודכן
0השמעה

אחותו של איתי סבירסקי לנתניהו: "הוא שרד עד שירו בו אחרי שקרס מבנה כתוצאה מההפצצות. הזמן הורג את החטופים"\מטה משפחות החטופים

במטה המשפחות להחזרת החטופים זועמים לשמע דברי ראש הממשלה נתניהו, שעל פי פרסום בוואינט נטען כי אמר ״החטופים סובלים, אבל לא מתים״. "אנו דורשים מראש הממשלה הבהרה מיידית בנוגע לאמירתו". גורם שנכח בקבינט מסר: לא מוכר שנאמר ציטוט כזה מפי נתניהו.

רה"מ נתניהו במליאת הכנסת,צילום: יונתן זינדל/פלאש90

"אמירתו מקוממת, שקרית ברמה העובדתית ומפקירה ברמה המעשית. לצערנו העובדות מדברות בעד עצמן וחטופים כבר נרצחו בשבי. אין לנו כל דרך לדעת האם ברגעים אלו ממש לא נרצחים חטופים נוספים".

התצפיתניות שנחטפו לעזה בתיעוד החדש שפורסם,צילום: ללא

"המשא ומתן לשחרור החטופים נמצא בישורת האחרונה ובימים קריטיים לקראת חתימת עסקה. ראוי היה שכל ממשלת ישראל ובראשה ראש הממשלה תעשה כל שביכולתה על מנת להביא לחתימת העסקה בהקדם האפשרי במקום לתקוע מקלות בגלגלים", כך מסרו.

"ראש הממשלה, איתי, אח שלי, שנחטף מהבית של אמא שלי, שרד 98 ימים, עד שירו בו", אמרה מרב, אחותו של החטוף איתי סבירסקי שנהרג בשבי חמאס. "ירו בו אחרי שקרס עליו מבנה, כתוצאה מהפצצות של הישראלים. את אח שלי יכולת להציל ולא עשית את זה. אבל כרגע יש עסקה שאפשר להגיד לה כן ולהציל את האחרים. ואין להם זמן, הזמן הורג אותם".

כרמית פלטי קציר, שאחיה אלעד קציר נרצח בשבי חמאס, הגיבה לדברים: ״אחי שלי הופקר בשבי למותו ואפשר היה להציל אותו. יש עכשיו עסקה, תציל את מי שאפשר".

בניגוד לאמירת נתניהו, החטופים גם סובלים וגם מתים.
יש סכנה מתמדת ומיידית לחייהם עקב איומים מגוונים: רצח, התעללות, רעב, צמא, אי שפיות, חוסר טיפול במחלות ובפציעות, תנאים סביבתיים מסוכנים מתחת לאדמה בתנאים לא נאותים וסניטציה איומה.
חלקם מתו. חובה להציל!https://t.co/broG3ZALaq

— פרופ' חגי לוין (@HagaiLevine)July 17, 2024

פרופסור חגי לוין, ראש תחום הרפואה במטה המשפחות הוסיף גם הוא: "יש סכנה מתמדת ומיידית לחייהם עקב איומים מגוונים: רצח, התעללות, רעב, צמא, אי שפיות, חוסר טיפול במחלות ובפציעות, תנאים סביבתיים מסוכנים מתחת לאדמה בתנאים לא נאותים וסניטציה איומה. חלקם מתו. חובה להציל!"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר