"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דמעות של שמחה וכאב: שלומי דיבר לראשונה עם אשתו וביקש לראות את החבר שנרצח בנובה
בשיחה המרגשת לאחר שחולץ משבי חמאס, אשתו מירן אמרה לו: "אתה גיבור, אתה מלך העולם שלי" • הוא ראה לראשונה את ינאי אליהו שהיה איתו בנובה, והתייפח: "אתה בחיים, אני לא מאמין" • כשביקש לראות את אחיו של ינאי, אביב, ענתה אשתו : "אנחנו נדבר עליו"

Loading...

שלומי זיו בשיחת וידיאו עם אשתו

צפו

דמעות של שמחה וכאב: שלומי דיבר לראשונה עם אשתו וביקש לראות את החבר שנרצח בנובה

בשיחה המרגשת לאחר שחולץ משבי חמאס, אשתו מירן אמרה לו: "אתה גיבור, אתה מלך העולם שלי" • הוא ראה לראשונה את ינאי אליהו שהיה איתו בנובה, והתייפח: "אתה בחיים, אני לא מאמין" • כשביקש לראות את אחיו של ינאי, אביב, ענתה אשתו : "אנחנו נדבר עליו"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאחר שחולץ משבי חמאס במבצע הדרמטיוהמורכב ברצועת עזה היום (שבת), שלומי זיו ראה לראשונה בשיחת וידאו את אשתו מירן, והם ניהלו שיח מרגש וקורע לב.במהלך השיחה ביקש שלומי לראות גם את קרובי משפחתו שהיו איתו במסיבת הנובה.

מירן הסיטה את המצלמה והראתה לה כי לצידה נמצא ינאי אליהו ובתגובה שלומי התייפח ואמר: "אתה בחיים, אני לא מאמין". כשביקש לראות גם את אחיו של ינאי, אביב, שנרצח בידי המחבלים באותה שבת שחורה, מירן השיבה: "אנחנו נדבר על אביב".

המשפחה של שלומי זיו

מירן, שהתרגשה לראות את שלומי לראשונה, אמרה לו: "כפרה אשתך, לב שלי, אתה גיבור, אתה מלך העולם של אשתך. כפרה אני מאמי שלי, אני אוהבת אותך, אתה גיבור". מי שליווה את שלומי מסר למירן כי הוא "בסדר גמור".

בתום השיחה ביקש שלומי ממירן וינאי שייסעו בזהירות, וכשמירן שאלה אותו האם להביא לו משהו - הוא ענה: "תבואו אתם, תבואו".

אמו של שלומי זיו ששוחרר משבי חמאס מגיעה לפגוש אותו בבית החולים %2F%2F משה בן שמחון

שלומי, בן 41 ממושב אלקוש, שם הוא חי עם אשתו מירן. הוא עבד כסדרן במסיבת הנובה. יש לו שתי אחיות, שפעלו רבות על מנת להשיבו. רויטל, אחותו, אמרה בעבר: "בעזרת השם גם שלומי יחזור אלינו. עוד קצת, שולחים לך כוחות". בני הזוג שלומי ומירן ביחד כבר 17 שנים, שבמהלכן הם ניסו להביא ילדים בעולם. מירן סיפרה שבמשך חמישה ימים לאחר 7 באוקטובר לא היה ברור מה עלה בגורלו של שלומי.

החטוף שלומי זיו (ארכיון), צילום: באדיבות המשפחה

כמעט שבוע אחרי החטיפה, התבשרה המשפחה בבשורה הכואבת. היום שמונת החודשים המטלטלים שעברה המשפחה הסתיימו בסוף טוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...