"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד

"אנחנו לא נפקיר אותם": מחאות וחסימות בת"א ובירושלים לאחר ההכרזה על מות ארבעת החטופים

לאחר שהודלקה מדורה על כביש איילון - הוא נפתח שוב לתנועה • אילה מצגר, כלתו של יורם מצגר שהוכרז כמת, קראה למחות: "הדם על הידיים של נתניהו והממשלה" • הפגנה גם מול מעון רה"מ ברחוב עזה, נחסם ציר תנועה מרכזי • גדי קדם: "נתניהו רצח את המשפחה שלי בהתנהלות שלו"

,עודכן
0השמעה

מפגינים חוסמים את איילון, 4 ביוני 2024

מפגינים התיישבו על הכביש באיילון, לילה לא שקט גם בבירה: לאחר ההכרזה על מות ארבעת החטופים הערב (שני), יצאו מפגינים אל מול הקריה בתל אביב ואל מול מעון ראש הממשלה בירושלים. כביש איילון נפתח לתנועה.

לאחר ההכרזה על מותו: אילה מצגר, כלתו של יורם מצגר, קוראת לצאת להפגין

כזכור, מוקדם יותר הכריזדובר צה"ל כי נדב פולפוול, חיים פרי, עמירם קופר ויורם מצגראינם בין החיים וייתכן כי נהרגו מתקיפות צה"ל.

מחאה מול מעון רה"מ בירושלים לאחר ההכרזה על מותם של ארבעת החטופים,צילום: חיים גולדברג/פלאש 90

אילה מצגר, כלתו של יורם מצגר, פרסמה סרטון שבו קראה לצאת להפגין: "לילה קשה. הממשלה ממשיכה להפקיר את החטופים, והם מתים בשבי. הדם על הידיים של נתניהו והממשלה. צאו לרחובות, צאו לבגין. לא חוזרים עד שכל החטופים בבית".

הפגנות בתל אביב,צילום: אבשלום ששוני/פלאש90

גדי קדם שרבים מבני משפחתו נרצחו ב-7 באוקטובר: "נתניהו בוגד. הוא מכר אותנו בזול לחמאס ולקטארים. הוא מכר אותנו ביוקר לחרדים ולמשיחיים. הוא בוגד. נתניהו רוצח. הוא רצח את המשפחה שלי בהתנהלות שלו, הוא רוצח את החטופים בהתנהלות שלו, הוא אונס אותם ומענה אותם עכשיו בהתנהלות שלו".

גדי קדם בהפגנה בבגין: נתניהו רצח את המשפחה שלי בהתנהלות שלו

מפגינים בתל אביב לאחר ההכרזה על מות החטופים,צילום: אבשלום ששוניפלאש
מחאה מול מעון רה"מ בירושלים לאחר ההכרזה על מות ארבעת החטופים,צילום: חיים גולדברג/פלאש 90

"הממשלה הפקירה, העם יחזיר", אמרה עינב צנגקאור, אימו של החטוף מתן במסגרת הקריאה להגיע להפגין בתל אביב. "אילה מצגר יותר משותפה, היא בת משפחה שלנו", התייחסה להכרזה על מותו של יורם מצגר. "הערב קיבלנו הוכחה חד משמעית לתוצאה של הלחץ הצבאי - אנחנו מקבלים אותם מתים!", הוסיף לאחר מכן.

עינב צנגאוקר בהפגנה בבגין: ״הערב קיבלנו הוכחה חד משמעית לתוצאה של הלחץ הצבאי - אנחנו מקבלים אותם מתים!״

בקריה, המפגינים התקבצו מול שער בגין. כמו כן, נחסם הכביש לכיוון דרום. בירושלים, עשרות מפגינים ברחוב עזה חסמו את צומת הרחובות עזה-מטודלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר