"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ד"ש מהאיראנים: מטיילים מצאו טיל שהופל על ידי צה"ל באזור ערד

אותו נפל מוכר למערכת הביטחון כבר יותר משבוע ימים, עם זאת הוא עדיין לא פונה מהשטח, בגלל גודלו • מסוק צבאי אמור לפנות אותו מהשטח • בגלל המורכבות של הגישה לאזור, לא ניתן לעשות זאת בדרך אחרת

,עודכן
0השמעה
נפל של טיל איראני שנמצא באזור ערד. צילום: השימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

מטיילים באזור ערד נתקלו הלילה (שלישי) באחד הנפלים הגדולים שהופלו על ידי מערכות ההגנה האווירית של צה"ל מהתקיפה האירנית. כזכור, מטוסי צה"ל הצליחו ליירט 99 אחוזים מהכטב"מים והטילים שירו האיראנים לעבר ישראל לפני כשבועיים.

אותו נפל מוכר למערכת הביטחון כבר יותר משבוע ימים, עם זאת הוא עדיין לא פונה מהשטח, בגלל גודלו. מסוק צבאי אמור לפנות אותו מהשטח היום. בגלל המורכבות של הגישה לאזור, לא ניתן לעשות זאת בדרך אחרת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר