"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ללא הוריו: פעוט כבן שנתיים נמצא משוטט בחדרה

המשטרה הגיעה לאזור השוק בעיר לאחר קבלת הדיווח על ילד שנמצא לבדו • הם איתרו את הוריו - שלאחר מכן מסרו עדות בתחנת המשטרה

,עודכן
0השמעה
פעוט הסתובב לבדו בחדרה. צילום: דוברות המשטרה

פעוט כבן שנתיים אותר הבוקר (ראשון) כשהוא מסתובב לבדו ברחובות העיר חדרה. לאחר קבלת הדיווח, הגיעה המשטרה לשוק העירוני, אשר בסמוך אליו הסתובב הילד לבדו.

ניידת משטרה (אילוסטרציה),צילום: גדעון מרקוביץ'

השוטרים הזמינו גורמי רווחה והחלו בפעילות לאיתור הורי הילד. לאחר שאותרו ההורים הובאו לתחנת המשטרה למסירת עדות.

פקד ניצן הינדי שמצא את הילד אמר: "הענקנו לילד חום ואהבה ונראה שהיה לו נעים בחברת השוטרים, שיהיה גדול אוליי יזכור אותנו ויהיה שוטר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר