עשרות מפגינים בשעה זו (רביעי) בכניסה למשרדי אונר"א בירושלים במטרה לשבש את פעילות הארגון בבירה. המפגינים, מתנועת "צו 9", חסמו את הכניסה למטה הארגון, בסמוך לגבעת התחמושת.
שלמה שריד, לוחם שיצא מעזה ופעיל בתנועה אמר: "אונר"א הוא חמאס וארגון טרור לכל דבר. לתת לטרוריסטים, שכל מטרתם היא חיסול ישראל, מקום בלב ירושלים – זאת חרפה שצריכה להיעצר״.
רחל ליבמן סבתו של אליקים ליבמן שחטוף ברצועת עזה זעקה מול המשרדים: "אתם יודעים איפה הוא ואיפה כולם, אתם יכולים להחזיר אותו עכשיו יחד עם כולם. למה אתם לא עושים את זה? תחזירו אותם מהר עוד היום!"
"באונר״א מסרבים להגיד איפה החטופים", אמרה רעות בן חיים, ממובילי "צו 9". "באנו לכאן כדי לשבש את פעילות הארגון ולדרוש: 'תחזירו לנו אותם'".
בתנועת "צו 9" אמרו: "נמשיך להגיע לכאן עד שארגון הטרור יפסיק לפעול בירושלים. הגיע הזמן לשים סוף לזה שרוצחים מסתובבים בבירת ישראל".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו