"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו נפגש עם 20 משפחות חטופים שנבחרו בידי לשכתו
מדובר בסבב שני של עדכונים שעורך ראש הממשלה עם המשפחות • מטה המשפחות: צריך לפנות ללשכה לבדוק את מי הזמינו ולמה

Loading...

המסקנה היא עסקה עכשיו": בני משפחות החטופים בוועדת החוקה של הכנסת // ערוץ הכנסת

נתניהו נפגש עם 20 משפחות חטופים שנבחרו בידי לשכתו

מדובר בסבב שני של עדכונים שעורך ראש הממשלה עם המשפחות • מטה המשפחות: צריך לפנות ללשכה לבדוק את מי הזמינו ולמה

נועם (דבול) דביר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רה"מ בנימין נתניהו נפגש היום (חמישי) עם 20 משפחות חטופים לשיחת עדכון. עם זאת, במטה המשפחות נשמעו טענות כי בלשכת רה"מ צמצמו בכוונה את הרשימה. עוד אמרו כי "צריך לפנות ללשכה לבדוק את מי הזמינו ולמה".

מי שתיאם את הפגישה עם המשפחות היא מנהלת החטופים שבמשרד ראש הממשלה. מדובר בסבב שני של פגישות ראש הממשלה עם המשפחות, כאשר בסבב הראשון כבר נפגש למעשה עם כל בני המשפחות. נוסף על כך, השבוע נפגש יו"ר ש"ס אריה דרעי עם משפחות חטופים, ואתמול נפגשה אשת ראש הממשלה, שרה נתניהו, עם אמהות של תצפיתניות.

מטה משפחות החטופים בכנסת, צילום: אןרן בן חקון

הפגישות השבוע מצטרפות לשיחות הקבועות של שר הביטחון, יואב גלנט, עם משפחות חטופים, כמו גם פגישות של השרים בני גנץ וגדי איזנקוט עם המשפחות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...