"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לא רוביק דנילוביץ': זה ראש העיר שקיבל הכי הרבה תמיכה מהתושבים שלו
ראש עיריית באר שבע רץ כמתמודד בודד בבחירות הנוכחיות ונהנה מאהדה גדולה, אבל יש מועמדים שגרפו תמיכה גבוהה ממנו • בנוף הגליל, באר יעקב, נהרייה, קרית ביאליק ובעוד כמה יישובים קטנים, נבחר ראש מועצה בתמיכה של יותר מ-90 אחוזים מקרב קולות המצביעים
ספירת קולות בוועדת הבחירות המרכזית, 2022. צילום: אורן בן חקון

לא רוביק דנילוביץ': זה ראש העיר שקיבל הכי הרבה תמיכה מהתושבים שלו

ראש עיריית באר שבע רץ כמתמודד בודד בבחירות הנוכחיות ונהנה מאהדה גדולה, אבל יש מועמדים שגרפו תמיכה גבוהה ממנו • בנוף הגליל, באר יעקב, נהרייה, קרית ביאליק ובעוד כמה יישובים קטנים, נבחר ראש מועצה בתמיכה של יותר מ-90 אחוזים מקרב קולות המצביעים

,עודכן
0השמעה

עם זרימת התוצאות למרכז השליטה של משרד הפנים מתבררים נתונים מעניינים על הבחירות המקומיות: לטיף שאוקי שהיה מועמד יחיד לראשות מועצת ראמה נבחר בתמיכה של 98.9% מקולות התושבים.

ללא קרדיט

ראש העיר נוף הגליל רונן פלוט קיבל תמיכה מובהקת מהתושבים וניצח עם 98.5% מהקולות. בבחירות למועצת העיר גרפה הרשימה של פלוט 'נוף הגליל שלנו' 11 מנדטים, מה שאומר שיש לראש העיר רוב מוחלט במועצה והוא איננו תלוי ברשימות אחרות. "אני מודה מעומק הלב לכל תושבי נוף הגליל היקרים שלי ומבטיח להמשיך ולשרת אותם בנאמנות ובאהבה. לא אנוח על זרי הדפנה", אמר פלוט לאחר ניצחונו.

רונן פלוט, ראש עיריית נוף הגליל,צילום: ללא קרדיט

בבאר שבע, ראש העיר רוביק דנילוביץ' ממשיך לכהונה רביעית בתפקיד. הוא נבחר בתמיכה של 96.6% מקולות התושבים, כשאף מועמד לא התמודד מולו. ''תודה מעומק הלב על האמון שהענקתם לי ולרשימתי", אמר דנילוביץ' לתושבים. "מרגש לקבל גיבוי גדול כל כך, מלווה בחום ובאהבה אנושית. זו גם האהבה שאני חש כלפיכם. עבורי זוהי זכות גדולה להמשיך ולשרת אתכם''.

ראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ',צילום: גדעון מרקוביץ'

בראשון לציון, רז קינסטליך ממשיך לקדנציה נוספת בתפקיד ראש העיר לאחר שהשיג 92% מהקולות. "זה לילה שאתה לא נרדם בו מאושר ומשמחה, על זה שהציבור נתן בך את האמון", אמר קינסטליך לתוכנית הבוקר בקשת 12, "זה יכול היה להסתיים גם ב-55% או ב-41%. אשקר אם לא אגיד שזה הכי מתוק בעולם לסיים עם מעל 90%".

רז קינסטליך ראש עיריית ראשון לציון הבוקר בקלפי.,צילום: ללא

ראשי רשויות נוספים שנהנים מתמיכה חד משמעית של התושבים:ניסים גוזלן ניצח בבאר יעקב עם 96.5% וקיבל קדנציה נוספת, בנהריה רונן מרלי ראש העיר המכהן זכה לתמיכה גורפת של 95.4%, במזרעה פואד עווד ניצח עם 95.4%, במועצה האזורית רמת נגב ערן דורון ממשיך לקנדציה נוספת עם 94.3%, בעיריית נשר רועי לוי קיבל 93.8 והמשיך לקדנציה נוספת, אושרת גני גונן ניצחה במועצה האזורית דרום השרון עם 93%, ראש העיר קריית ביאליק אלי דוקורסקי נבחר לכהונה נוספת לאחר שקיבל 92.1% מקולות התושבים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו