"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כטב"ם נפל בסמוך לביתו של ראש המועצה: "צריך לשים סוף למצב בצפון, לפני שיוכרז על מותו של האזור"

כטב"ם, שמקורו עדיין נבדק, נפל בבוסתן הגליל ליד עכו, זאת לאחר שאתמול נפל כלי טיס בלתי מאויש נוסף במושב ארבל • ראש מטה מועצת אשר ויו"ר הפורום לקו העימות, משה דבידוביץ', הגיב לנפעלה שאירעה בסמוך לחצר ביתו: "חיזבאללה מפצחים את ההגנות שלנו, חודרים את השמיים שלנו, מאיימים על החיים שלנו; ואנחנו - שותקים"

,עודכן
0השמעה

נפילת כטב"ם בבוסתן הגליל ליד עכו // קרדיט: השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

בפעם השנייה בשבוע האחרון:לאחר שלא הושמעה אזעקה לנוכח חדירת כלי טיס עוין, נפל היום (שלישי) כטב"ם בבוסתן סמוך לעכו. הנפילה, שהפתיעה את תושבי הצפון, לא גרמה לנזק או לנפגעים.

ראש מועצת מטה אשר ויו"ר הפורום הביטחוני, משה דבידוביץ', הגיב לנפילה הסמוכה לביתו: " באור יום, חיזבאללה שולח כטב"ם בסמוך לחצר ביתי. אם זאת לא מלחמה אז מה זה? תחרות עפיפונים בשכונה? זו לא הסלמה זו מלחמה. האויב עובר לטווח את המנהיגות, בדרך לטווח את כל התושבים באשר הם. חיזבאללה מפצחים את ההגנות שלנו, חודרים את השמיים שלנו, מאיימים על החיים שלנו. ואנחנו - שותקים, מכילים, מתפנים. צריך לשים סוף למצב בצפון, לפני שיוכרז על מותו של הצפון. אני קורא לקבינט ולראש הממשלה, תגיעו לצפון ותבינו מה קורה כאן!"

ירי מלבנון לעבר גבול הצפון, אתמול,צילום: ללא

נזכיר כי אתמול נאם ראש המועצה בוועדה המיוחדת לחיזוק הנגב והגליל ולפיתוחו. בנאומו אמר דבידוביץ':"היחיד שמתייחס אלינו ברצינות זה נסראללה", וכן הדגיש את ההכרח בהקמת מנהלת תקומה נפרדת לגבול הצפון ובהפניית תקציב לטיפול בבעיותיו. לפי שעה, לא נמסרה מצה"ל תגובה רשמית לנפילת הכטב"ם אך, האירוע עודנו נבדק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר