"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארנון בר דוד: על רה"מ לקחת אחריות ולהתפטר, ההסתדרות תצטרף למחאות נגד הממשלה

במהלך ראיון האשים יו"ר ההסתדרות את נתניהו במחדל אירועי שבעה באוקטובר • בנוסף ציין שחייב להחליט על תאריך לבחירות ולדעתו בעוד כשנה יהיה למדינת ישראל ראש ממשלה חדש

,עודכן
0השמעה
יו"ר ההסתדרות, ארנון בר־דוד. צילום: יוסי-זליגר

יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד התראיין היום (שבת) לתוכנית "שבתרבות באר שבע" ותקף בחריפות את ראש הממשלה בנימין נתניהו. בר דוד האשים אותו במחדל אירועי שבעה באוקטובר וקרא לו לקחת אחריות ולהתפטר.

נוסף על כך, ציין בר דוד שישנו ההכרח בהחלטה על תאריך לבחירות ושלדעתו בעוד כשנה למדינת ישראל יהיה ראש ממשלה חדש. הוא אף הבטיח שההסתדרות תצטרף למחאות ולהפגנות נגד ממשלת ישראל הנוכחית בדרישה להחליף את הממשלה "שהמיטה אסון על ישראל".

עוד גילה במסגרת השיחה יו"ר ההסתדרות ששוחח עם רה"מ, בנימין נתניהו, ושר האוצר, בצלאל סמוטריץ', כדי לתקן את התקציב ולהתאימו למצב המלחמה. בדבריו התכוון לצורך בסגירת משרדי ממשלה מיותרים שתועיל למשבר התקציבי אך, לדבריו השניים לא התייחסו. בר דוד כאמור תקף בחריפות רבה את נתניהו על גרירת רגליים ואי החזרת החטופים.

בתגובה לדברי יו"ר ההסתדרות נמסר מהליכוד: "בזמן מלחמות ישראל חברי ההסתדרות תמיד נרתמו יחד עם הממשלה למען העובדים והנפגעים. מביש שבעיצומה של מלחמה זו, כשכל העם משווע לאחדות, בחר יו״ר ההסתדרות ארנון בר-דוד לעסוק בפוליטיקה קטנה שמפלגת את העם ומחלישה את המאמץ המלחמתי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר