"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הייתה לביאה": התיעודים האחרונים של נעמי שטרית ז״ל שנרצחה מירי מחבלים

קובי, רם ונעמי, יצאו בבוקר של 7 באוקטובר לריצה מיד מרדכי עד קיבוץ זיקים, וכעבור חצי שעה החלה מתקפת הפתע של מחבלי החמאס. הם ניסו להתחבא - אך ללא הועיל • התלווינו יחד עם אופק שטרית, בנה של נעמי ז"ל, למסלול הריצה האחרון שערכה באותה שבת, שם סיפר לנו על רגעיה האחרונים, הזיכרונות שמציפים אותו, והניסיון להנציח את זכרה

,עודכן
0השמעה

הריצה האחרונה של קובי ונעמי: הסיפור המצמרר מהשביעי באוקטובר כתב: אסף הדר // צילום: משה בן שמחון // עריכה: לירון עזר

"אמא הייתה לביאה, חזקה כל כך":כך תיאר בגרון חנוק אופק שטרית, בנה של נעמי שטרית ז"ל, את דמותה החייכנית של אמו, כשבכל מקום שאליו נכנסה היא מיד האירה אותו עם שמחת החיים שלה והנוכחות הכובשת שלה.

קובי, רם ונעמי מסתתרים מהמטח הרקטות באותה שבת,צילום: פרטי

קובי, רם ונעמי, יצאו בבוקר של אותה שבת קשה לריצה מיד מרדכי עד קיבוץ זיקים, וכעבור חצי שעה החלה מתקפת הפתע של מחבלי החמאס. הם ניסו להתחבא - אך ללא הועיל: קובי ונעמי נרצחו, רם נפצע וחולץ על-ידי כוחות צה"ל.

אופק ואמו נעמי ז"ל,צילום: פרטי

התלווינו יחד עם אופק למסלול הריצה האחרון שערכה אמו, שם סיפר לנו על רגעיה האחרונים, הזיכרונות שמציפים אותו, והניסיון להנציח את זכרה. "אמא הייתה לביאה. היא הייתה רוצה לראות אותי קם וממשיך ומפה לקחתי על עצמי את הדרך חיים שלה. היא הייתה אהבת חיי ואני רוצה שתסתכל עליי מלמעלה ותיהיה גאה בי ושתדע שהכל אני עושה בשבילה".

נעמי ז"ל בקבוצת ריצה,צילום: פרטי

בימים אלה אוספים בני המשפחה והחברים כספים כדי לממן ספר תורה לזכרה של נעמי ז"ל. "אנחנו רוצים להנציח אותה וזה באמת חשוב לנו כדי להגיע לסכום הדרוש. נשמח שאנשים יעזרו לנו בכך".

קישור לתרומה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר