"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"נעביר פה גם את הלילות הבאים": מאות פעילים ישנו על הכביש במעבר כרם שלום
מעבר כרם שלום התמלא במאות אוהלים שהקימו מוחים, במטרה לעצור את העברת הסחורות לתוך רצועת עזה • "בזכות הפעילות העיקשת נבטיח ניצחון במלחמה והחזרת החטופים", אמרה יו"ר צעדת האימהות, סימה חסון • הפעילים נערכים במקום למנוע גם היום את הכנסת המשאיות

Loading...

גם הלילה: מאות מפגינים ישנו ליד מעבר כרם שלום // נתן צבי ברין

צפו

"נעביר פה גם את הלילות הבאים": מאות פעילים ישנו על הכביש במעבר כרם שלום

מעבר כרם שלום התמלא במאות אוהלים שהקימו מוחים, במטרה לעצור את העברת הסחורות לתוך רצועת עזה • "בזכות הפעילות העיקשת נבטיח ניצחון במלחמה והחזרת החטופים", אמרה יו"ר צעדת האימהות, סימה חסון • הפעילים נערכים במקום למנוע גם היום את הכנסת המשאיות

אריאל כהנא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מאות פעילים העבירו את הלילה (בין רביעי לחמישי) בשינה באוהלים שהוקמו במעבר 'כרם שלום' כדי להמשיך לוודא שאף משאית עם סיוע הומניטרי לא תיכנס לרצועת עזה.

"נמשיך לחסום את המשאיות, כי רק כך החטופים יחזרו". מעבר כרם שלום, צילום: ללא

הפעילים, מ'צעדת האימהות', 'תורת לחימה' ו'אם תרצו', נערכים כעת במקום למנוע את מעבר המשאיות לעזה. אחת הפעילות מסרה: "נמשיך להגיע מדי יום ולהישאר כאן מדי לילה עד שמקבלי ההחלטות יבינו שהעם מתנגד להכנסת משאיות החמאס ודורש את הפסקתו מיד. נמשיך לחסום אותן כי רק כך החטופים יחזרו".

מאהל המוחים במעבר כרם שלום, הבוקר, צילום: ללא

יו"ר צעדת האימהות, אמא לשני לוחמים, סימה חסון: "בזכות הפעילות העיקשת למניעת משאיות החמאס נבטיח ניצחון במלחמה והחזרת החטופים". מתן גרפי, ראש אגף משימות ארצי בתנועת 'אם תרצו', אמר כי "הפעילות היא משימה לאומית קריטית לניצחונה של ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...