"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
לאחר חשיפת "ישראל היום"

אביה של לירי אלבג על הקלטת סמוטריץ': "איך שר בכיר יכול להתבטא ככה? בושה וחרפה"

"אם הילד או הילדה שלו היו חטופים - גם אז הוא היה מדבר ככה? תראו איך הפוליטיקאים שלנו מתבטאים" אמר אלי, אביה של לירי שנמצאת בשבי החמאס • בפגישה עם משפחות החטופים אמר שר האוצר בהקלטה שפורסמה כאן לראשונה כי "אני לא יודע להתחייב שאני מחזיר את כל החטופים הביתה בחיים"

,עודכן
0השמעה
"לא יודע להתחייב". בצלאל סמוטריץ'. צילום: אורן בן חקון

אלי, אביה של לירי אלבג שבשבי חמאס, הגיב היום (חמישי) להקלטה של שר האוצר, בצלאל סמוטריץ',שנחשפו ב"ישראל היום".בראיון לגל"צ אמר בכעס: "איך שר בכיר יכול להתבטא ככה? אם הילד או הילדה שלו היו חטופים - גם אז הוא היה מדבר ככה? תראו איך הפוליטיקאים שלנו מתבטאים, בושה וחרפה".

השר סמוטריץ' למשפחות חטופים: "לא יודע להתחייב שאני מחזיר את כל החטופים הביתה בחיים". צילום: אורן בן חקון

כזכור, בחדרה של סיעת הציונות הדתית בכנסת, נפגשו משפחות החטופים עם שר האוצר בצלאל סמוטריץ'. השיחה התגלגלה לפעילות המבצעית בעזה וגם לדילמות הקשות סביב שחרורם. בהקלטה שהתפרסמה לראשונה באתר "ישראל היום" נשמע סמוטריץ' אומר למשפחות "אני לא יודע להתחייב שאני מחזיר את כל החטופים הביתה בחיים".

אלי אלבג, אביה של לירי אלבג שמוחזקת בשבי חמאס,צילום: גדעון מרקוביץ'

"אני לא יודע להתחייב לכם, אני שם את זה על השולחן", נשמע אומר בהקלטה. "לא מסתכל לאף אחד ואומר לו אני אביא את הבן שלך בחיים", אמר. "אני יודע להגיד שאני אעשה הכל כדי להביא אותו, אעשה הכל למיטב שיפוטי ומצפוני גם באופן שישרת הכי טוב את הסיכוי להחזיר אותו אבל בעיקר מתוך שמסתכל על טובת ישראל ועם ישראל, הביטחון והקיום שלנו הרבה שנים קדימה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר