"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נכדתה של החטופה יפה אדר: "היה לי יותר קל לדעת שסבתא שלי מתה"
יפה אדר בת ה-85 נחטפה על ידי חמאס לעזה. נכדתה אוריאן אדר מדברת בוידיאו

Loading...

אוריאן אדר, נכדתה של החטופה יפה אדר

נכדתה של החטופה יפה אדר: "היה לי יותר קל לדעת שסבתא שלי מתה"

יפה אדר בת ה-85 נחטפה על ידי חמאס לעזה. נכדתה אוריאן אדר מדברת בוידיאו

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יפה אדר בת ה-85 נחטפה על ידי חמאס לעזה. נכדתה אוריאן אדר מדברת בוידיאו.

"סבתא שלי יפה אדר, בת 85, חטופה בעזה. היה לי יותר קל לדעת שסבתא שלי מתה, שהיא לא איתנו אבל שהיא סיימה את החיים שלה רגועה ושלווה עד כמה שאפשר, ולא שהיא עוברת את מה שהיא עוברת עכשיו.

היא אישה רהוטה וחדה, ומבינה כל מה שעובר עליה.
לאופיר הבת שלי היתה יום הולדת ביום שלישי לפני יומיים והיא עדיין מחכה למתנה של סבתא יפה כי היא יודעת שהמתנה של סבתא יפה היא המתנה הכי שווה שיש.
תחזירו את סבתא יפה הביתה."

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...