"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הסיוט של כל הורה: תושב בת ים ביצע עבירות מין בילדות בבריכת ימית 2000 בחולון
קובי קרדי (49) מואשם בשלוש עבירות של מעשה מגונה בקטינות בנות 12 ו- 14 • בכתב האישום נכתב: "הצמיד את איבר מינו לגופן של הילדות, נגע בישבן של אחת מהן, ונתן מכה על ישבנה של ילדה אחרת"
ימית 2000. למצולמים אין קשר לידיעה. צילום: ימית 2000 יח"צ

הסיוט של כל הורה: תושב בת ים ביצע עבירות מין בילדות בבריכת ימית 2000 בחולון

קובי קרדי (49) מואשם בשלוש עבירות של מעשה מגונה בקטינות בנות 12 ו- 14 • בכתב האישום נכתב: "הצמיד את איבר מינו לגופן של הילדות, נגע בישבן של אחת מהן, ונתן מכה על ישבנה של ילדה אחרת"

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פרקליטות מחוז תל אביב הגישה לבית משפט השלום בתל אביב כתב אישום כנגד קובי קרדי (49) מבת ים, לאחר שביצע מעשים מגונים במספר ילדות בנות 12 ו-14 שבילו בפארק המים "ימית 2000". כתב האישום מייחס לקרדי שלוש עבירות של מעשה מגונה בקטינות מתחת לגיל 14 וכן מעשה מגונה בכח.

מכתב האישום שהגישה עו"ד ניצן פרידמן עולה כי ביום שבת שעברה בילה הנאשם בפארק המים "ימית 2000" בעיר חולון, יחד עם קרובת משפחתו, וזאת בשעה שהפארק מלא במבלים ומבלות קטינים. בעת ששחו מספר קטינות בבריכת המערבולת, נגע קרדי בישבנה של נ', קטינה בת 14, אשר ניסתה להתרחק ממנו, הסתובבה אליו, והוא השיב לה בחיוך. לאחר מכן, עמד קרדי בתור למלגשת ה"בננה", מאחורי הקטינה א', תוך שהוא נצמד אל גופה מאחור.

כמו כן, נצמד קרדי אל גופה של ט', קטינה בת 12 מאחור, והחל לנוע קדימה ואחורה, כך שהקטינה חשה באיבר מינו צמוד לישבנה. בהמשך, עלתה הקטינה א' בשנית למגלשת ה"בננה" וחיכתה בתור. קרדי, אשר עמד לפניה בתור, הציע לה לעקוף אותו. הקטינה השיבה כי אינה ממהרת ועל כן אין לה צורך לעקוף אותו. קרדי ניסה לשוחח עם הקטינה בנוגע לעסקיו ורכושו והציע לה להתחרות במגלשות, ועל אף שלא השיבה ניסה לשוחח איתה בבריכה. לאחר מכן, הלכו כל הקטינות יחדיו ל"עולם הילדים" בפארק.

בעת ששהו בעולם הילדים, הבחינו הקטינות בקרדי ובקרובת משפחתו הקטינה. הנאשם פנה אל הקטינה נ', ניסה לשוחח איתה, אך הקטינה לא השיבה. לאחר האירועים המתוארים לעיל, נכנסה הקטינה ט' לבריכה בסמוך ל"פטרייה הקטנה". בעת ששהתה בבריכה, ראתה ט' את הנאשם ואת בתו הקטינה יחד עמו. או אז, החלה קרובת משפחתו של קרדי לרוץ לכיוונה, וזה הגיע מיד אחריה. קרדי חלף על פניה של הקטינה ונתן לה בכוח מכה על ישבנה שהותירה סימן אדום. הקטינה, אשר החלה לרעוד, הסתכלה על קרדי, ובתגובה קרץ לה.

בבקשת המעצר ציינה עו"ד פרידמן כי "מדובר במי שבדרכי תחבולה ובאמתלה כי מדובר בשיח תמים הצליח להתקרב אל קטינות שהגיעו לנפוש בחופש הגדול, והפך את הבילוי לכר פורה לביצוע של עבירות מין."

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...