"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות תלונה של כתבת ערוץ 14: פעיל המחאה שעוכב לפני יומיים - נחקר בשנית
החשד: תקיפה של העיתונאית במהלך הפגנה בקפלן לפני כשלושה חודשים • מוקדם יותר השבוע נלקח לחקירה בעקבות חשש שהוא מתכנן פעולה אלימה נגד אנשי ציבור ושוחרר לאחר זמן קצר • מעצרו הקודם הוביל להפגנה מול משטרת פתח תקווה שבה נחקר
. צילום: ללא

בעקבות תלונה של כתבת ערוץ 14: פעיל המחאה שעוכב לפני יומיים - נחקר בשנית

החשד: תקיפה של העיתונאית במהלך הפגנה בקפלן לפני כשלושה חודשים • מוקדם יותר השבוע נלקח לחקירה בעקבות חשש שהוא מתכנן פעולה אלימה נגד אנשי ציבור ושוחרר לאחר זמן קצר • מעצרו הקודם הוביל להפגנה מול משטרת פתח תקווה שבה נחקר

ירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בפעם השנייה השבוע:פעיל המחאה נגד הרפורמה המשפטית איציק מדינה נחקר היום (רביעי) במשטרה בחשד שתקף כתבת של ערוץ 14 לפני כשלושה חודשים.לפני יומייםעוכב מדינה לאחר שעלה חשד שהוא מתכנן פעולה אלימה.

איציק מדינה בהפגנה לאחר שחרוררו לפני יומיים, צילום: ללא

חקירתו הנוכחית של מדינה מתרחשת לאחר שבעקבות הפרסומים השבוע זיהתה אותו כתבת ערוץ 14 כמי שתקף אותה בהפגנה בקפלן לפני 3 חודשים. תלונתה במשטרה הובילה להידרשותו לחקירה.

תיעוד מההפגנה מחוץ למשטרת פתח תקווה לאחר מעצרו של איציק מדינה%2F%2F זיו פרייס

מדינה נלקח לחקירה ביום שני השבוע בעקבות מידע מודיעיני כי בכוונתו לפגוע באישי ציבור. לאחר שנודע דבר מעצרו, הגיעו מוחים רבים אל תחנת המשטרה בפ"ת בה נחקר. הוא שוחרר לאחר זמן קצר. "זה לא נכון. אני לא מאיים על אף אחד ולא מתכוון לפגוע באף אחד", אמר אז.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...