ביום הכיפורים הקרוב תציין ישראל 50 שנה למלחמה ששינתה את פני המדינה כמעט בכל היבט אפשרי: חברתי, מדיני, צבאי, כלכלי ותרבותי.
לציון יובל למלחמת יום כיפור יצורף לעיתון "ישראל היום" מוסף מיוחד למזכרת, שבו כתבות מיוחדות עם האנשים שהיו שם, סיפורים על אלו שאינם ומחשבות על מה שקרה לנו מאז - לטוב ולרע. במסגרת המוסף - וגם בפלטפורמות הדיגיטל השונות של העיתון - נחזור לסיפורים הקטנים־גדולים של קוראינו בפרויקט מיוחד, שבו תמונות מהאלבומים הפרטיים שלכם.
סימולטור חדשני מבקש ללמד את הדור הצעיר על מלחמת יום כיפור
אתם מוזמנים כבר עכשיו לשלוח תמונה או סרטון שמייצגים את המלחמה דרך העיניים שלכם, כאלו שיש מאחוריהם סיפור מיוחד מאותם הימים, בליווי טקסט קצר (עד 200 מילה).
את התמונות, הסיפורים והסרטונים תוכלו לשלוח לתיבת המייל המיוחדת, בצירוף שם, מקום מגורים ומספר טלפון ליצירת קשר.
כתובת המייל למשלוח תמונות: kipur50@israelhayom.co.il
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו