"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: כך חיל האוויר נערך למטס של יום העצמאות

במסגרת האימונים תורגש תנועה ערה של כלי טיס ברחבי הארץ • זה לו"ז הזמנים הצפוי

, עודכן
0השמעה
מטוסים בתל אביב היום כחלק מאימון מטס יום העצמאות, צילום: אבי כהן

הרעש שהבהיל אזרחים רבים: תנועת מטוסים ערה נשמעה היום (שני) באזור גוש דן. אזרחים רבים תהו ברשתות החברתיות במה מדובר, עד להבהרה הרשמית שלפיה מדובר בהכנות למטס יום העצמאות.

מצה"ל נמסר שבמשך שלושת השבועות הקרובים יתקיימו אימונים לקראת המטס. במסגרת האימונים תורגש תנועה ערה של כלי טיס ברחבי הארץ.

דובר צה"ל: מטוסי הקרב בשמי גוש דן - אימונים למטס יום העצמאות // צילום: אבי כהן, שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

ימי האימונים ייערכו ב-17, 19 ו-24 באפריל בשעות:

אשדוד: 14:10 עד 14:30
ירושלים: 14:10 עד 14:30
מוזיאון חצרים: 11:30 עד 11:50
טבריה: 9:15 עד 9:45
חיפה: 9:40 עד 10:20
באר שבע: 11:25 עד 14:40
תל נוף: 12:10 עד 12:40
רמת דוד: 9:00 עד 9:30

לא מדובר בפעם הראשונה שמטוסי קרב עורכים תמרונים מעל תל אביב וגורמים לבהלה בקרב תושבים רבים. לפני חמש שנים נערכו חזרות לקראת מטס יום העצמאות ועוררו דאגה רבה בקרב תושבי המרכז, מכיוון שצה"ל לא הודיע מראש על קיום האימונים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר