"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לשחרר את שרה": ברשת לא נשארו אדישים למצור על המספרה של אשת רה"מ

אחרי שמאות מפגינים הקיפו את המספרה בכיכר המדינה שבה הסתפרה שרה נתניהו, גולשים ברשתות החברתיות ניצלו את ההזדמנות כדי להוסיף קצת הומור לדרמה • הספר של נתניהו: "היא תפסה לי את היד וחיבקה אותי"

,עודכן
0השמעה
המפגינים נגד שרה נתניהו, אתמול בכיכר המדינה, צילום: גדעון מרקוביץ'

הדרמה הלילית אמש (רביעי) בכיכר המדינה הסתיימה ושרה נתניהוחזרה בשלום לביתה, אך הגולשים ברשתות החברתיות ניצלו את ההזדמנות והכניסו קצת הומור לתוך האירוע. אספנו לכם כמה "פנינים" שחבל שיישארו רק בפיד.

היו גם כאלו שפחות התחברו להומור וטענו שמדובר באירוע מסוכן. העיתונאי החרדי ישראל כהן כתב: "רעיית רה"מ, הגברתשרהנתניהו, מגיעה להסתפר בת"א וצריכה להימלט בגלל האנרכיה של השמאל הקיצוני. הם צועקים בושה אבל הבושה כולה שלהם. קצת כבוד!".

יערה זרד מערוץ 14 כתבה: "המון זועם מקיף את המספרה בה נמצאתשרהנתניהו. טירוף מוחלט. יאיר לפיד צריך לראות את התמונות מירושלים ולהתבייש על ההסתה המסוכנת שלו. האחריות כולה עליו".

בתוך כך, משה בוטבול, הספר של שרה נתניהו, התייחס לאירוע מנקודת מבטו בראיון לתחנת הרדיו 103fm. "ישבה פה לקוחה שפשוט צילמה אותה וקראה לכל המפגינים להגיע", הוא סיפר. "תוך דקות היו פה עשרות, מאות, אלפים. לא יכולנו לצאת מהמספרה. היא באה לטיפול יופי בשיער, סיימנו הרבה לפני שהיא הייתה צריכה לצאת. היא הרגיעה אותי, אני הייתי מאוד לחוץ, היא תפסה לי את היד וחיבקה אותי. הייתה הרגשה לא נעימה".

"המדינה בוערת". שרה נתניהו,צילום: יוסי זליגר, גדעון מרקוביץ'

רגע החילוץ של שרה נתניהו מהמספרה // צילום: רם לירן

אחרייום של מחאותנגד הרפורמה המשפטית, שנערכו בכל רחבי הארץ והגיעו לשיאן בהפגנה בתל אביב, התקבצו אתמול מאות תושבים מחוץ למספרה בכיכר המדינה בעיר, שם שהתה אשת ראש הממשלה שרה נתניהו. המפגינים חסמו את היציאה מהמקום ואת הרכב המשטרתי, שבשלב מסוים נאלץ לעלות על המדרכה על מנת לחלץ את רעיית רה"מ. רק כעבור שעות, אחרי שהגיעו מאות שוטרים ופרשים - הצליחו לחלץ את שרה נתניהו.

ההפגנה, אתמול,צילום: גדעון מרקוביץ'
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר