"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היום: בת ים בוחרת ראש עיר

העיר בת ים נדרשת לבחירות חוזרות בעקבות התפטרותו, בתום תקופת השעיה והרשעה בדין, של ראש העיר הנבחר הקודם - שלומי לחיאני

,עודכן
יריב ובכר // צילומים: יוסי זליגר, גדעון מרקוביץ' // יריב ובכר

תושביבת יםיבחרו היום את ראש העיר הבא שלהם מבין שני מועמדים: ראש העיר המכהן יוסי בכר ואיש האופוזיציה עו"ד אלי יריב.

צילום: אלמוג דוד כהן

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

משרד הפנים הודיע אתמול שבבת ים 125,863 בעלי זכות בחירה. 211 קלפיות ייפתחו מהשעה 7:00 (מתוכן 47 קלפיות נגישות מיוחדות ועוד 19 קלפיות הנגישות במיוחד לבעלי מוגבלויות). כל מי שימלאו לו 17 עד ליום הבחירות יוכל להצביע. הקלפיות ייסגרו בשעה 22:00 והתוצאות אמורות להימסר לפנות בוקר של יום רביעי.

איש האופוזיציה אלי יריב // צילום: יוסי זליגר

העיר בת ים נדרשת לבחירות חוזרות בעקבות התפטרותו, בתום תקופת השעיה והרשעה בדין, של ראש העיר הנבחר הקודם - שלומי לחיאני.

ראש העיר המכהן יוסי בכר // צילום: יוסי זליגר

בכר (47), נשוי ואב לשניים, ראש העיר המכהן, החל למעשה את תפקידו בפברואר 2014 לאחר השעיית לחיאני. בכר הוא איש מפלגתו של לחיאני ושימש קודם לכן סגנו. מולו מתמודד חבר האופוזיציה עו"ד אלי יריב (57), נשוי ואב לשלושה, שבעבר שימש סגן ראש העיר והיה במפלגתו של לחיאני. במערכת הבחירות הנוכחית הוא נהנה מתמיכת רוב המפלגות בעיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר