"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
הקטל בכבישים

רוכב אופנוע נהרג בתאונת דרכים בדרום

האופנוען התנגש במיניבוס בכביש 211 ליד אשלים • מותו נקבע במקום • חמישה מנוסעי המיניבוס נפצעו קל

, עודכן
0השמעה
זירת התאונה, צילום: לפי סעיף 27א'

רוכב אופנוע כבן 50 נהרג היום (שלישי) בהתנגשות עם מיניבוס בדרום.

למשטרה דווח על תאונת דרכים בין אופנוע למיניבוס ששימש כרגב הסעות בכביש 211, סמוך ליישוב אשלים. רוכב האופנוע נפצע אנושות, ומותו נקבע בזירה. נוסע במיניבוס נפצע באורח קשה בגפיו, ועשרה מנוסעי המיניבוס נפצעו קל. נפתחה חקירה בידי בוחן תאונות דרכים ממרחב הנגב.

האופנוע המרוסק,

ממד"א נמסר: "בשעה 14:50 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב נגב, על תאונת דרכים בין מיניבוס לאופנוע בכביש 211 סמוך לאשלים. חובשים ופראמדיקים של מד"א קובעים את מותו של רוכב האופנוע, גבר בשנות ה־50 ומעניקים טיפול רפואי ל־5 פצועים במצב קל".

חובש רפואת חירום במד"א אמיר סולב סיפר: "כשהגענו לזירת התאונה ראינו מיניבוס כשהוא מעוך בחלקו הקדמי ובמרחק של מספר מטרים שכב רוכב האופנוע כשהוא מחוסר הכרה עם פגיעה רב מערכתית קשה מאוד, ביצענו בו בדיקות רפואיות אך הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו במקום. 11 מנוסעי המיניבוס טופלו במקום ופונו לבית החולים כשמצבו של אחד קשה והשאר קל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר