"האמא עדיין בהלם": לירון בת ה-14 משדרות נדרסה למוות

הנערה נפגעה מרכב בפתח תקווה ופונתה לבית החולים בילינסון תוך ביצוע מאמצי החייאה, ושם נקבע מותה • דודתה סיפרה: "היא עזרה לאמא שלה עם כל תלאות החיים שלה"

לירון משדרות, צילום: רשתות חברתיות

לירון ברמי 14 משדרות נדרסה למוות בכביש 40 פינת רחוב יעקב חזן בפתח תקווה הלילה (בין שישי לשבת). היא פונתה לבית החולים בילינסון במצב אנוש תוך ביצוע פעולות החייאה, ושם נקבע מותה. 

נערה בת 14 נדרסה למוות בפתח תקווה // צילום: עמי שומן

בת משפחתה כתבה לה באינסטגרם: "לירוני שלנו! איך נקטפת ככה מאיתנו. לא מאמינה שאני בסרט הזה שוב". נהג הרכב הפוגע, תושב העיר כבן 40, עוכב לחקירה ביחידת בוחני התנועה של מרחב שרון ובסיומה שוחרר בתנאים מגבילים.

דודתה של לירון, סימונה ברמי אלזייד, סיפרה שלירן עברה לגור בשדרות והלכה להיפרד מהחברות בפתח תקווה, שם הם גרו 13 וחצי שנים. היא רצתה לעשות שבת עם חברות. ממידע ראשוני עולה שהנערה חצתה במעבר חציה מרומזר רכב הגיע ופגע בה.לא ברור עדיין אם לירון חצתה באדום או שהיה זה נהג הרכב.

"אמא שלה, אחותי הקטנה, יש לה שני ילדים: לירון וילד בן 3. "לפני שלושה שבועות הילדים היו אצל אמא שלי בבית ולירון נסעה ביום חמישי לחברה שלה. היא הלכה ברגל, אנחנו לא יודעים אם היא חצתה או הלכה בשולי הכביש.

"האמא עדיין בהלם, לא מסוגלת לדבר ולשתף אותנו. לירון ילדה חכמה, מקסימה ובוגרת. היא עזרה לאמא שלה עם כל תלאות החיים שלה. אימא שלה התגרשה כשלירון היתה תינוקת והיא הצליחה לשקם את החיים שלה", מספרת סימונה.

זירת התאונה, הלילה, צילום: עמי שומן

לירון עזרה לאימה לגדל את אחיה הקטן. "היא כל כך התרגשה מהמעבר לשדרות כי היא מאוד אוהבת את המשפחה ולהיות בקרבת המשפחה. היא היתה צריכה לעשות ביום שלישי מבחנים לכיתת מופת בבית הספר, שאמורה להתחיל ללמוד בו בכיתה ט'. היא התרגשה כל כך. דיברתי איתה השבוע והיא קנתה תיק חדש ונעליים וביגוד. ילדה שמדברת אנגלית מגיל קטן עם בגרות נפשית גבוהה. אנחנו בהלם מהאסון הזה. לפני ארבע שנים אחיינית נפטרה ממפרצת במוח ועכשיו עוד אסון", אמרה הדודה. 

פרמדיק מד"א תומר פיין סיפר: "ראינו במרכז הכביש צעירה מחוסרת הכרה. היא סבלה מחבלה רב-מערכתית. הענקנו לה טיפול רפואי כשהיא ללא נשימה וללא דופק. ביצענו פעולות החייאה מתקדמות וממושכות, גם תוך פינוי לבית החולים".

בוחני התנועה של מרחב שרון פתחו הלילה בחקירת נסיבות תאונת הדרכים. בוחני התנועה של מרחב שרון הגיעו לזירה ואספו ממצאים, במסגרת חקירת נסיבות התאונה.

הרכב הפוגע בזירת התאונה, צילום: עמי שומן

המקרה הטראגי מצטרף, למרבה הצער, לשרשרת ארוכה של תאונות שאירעו במהלך השבוע האחרון. בחמישי בערב נדרסו למוות אם ושתי בנותיה בתאונת האוטובוס ברחוב שמגר בירושלים. בלילה שבין חמישי לשישי נהרגו שני נהגי אוטובוס סמוך לצומת יד מרדכי, כאשר ניסו לסייע לנפגעי תאונת דרכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר