"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפגיעה האנושה בבן 12 בדרום: "תכננו להצית את המקום על יושביו"

מעצרם של שני החשודים שהציתו את חנות הטלפונים שבה נפצע אתמול עיסא אבו אלקיעאן, הוארך עד ליום חמישי • בשל מצבו הרפואי, עיסא אבו אלקיעאן הועבר לטיפול ביחידת כוויות לילדים

,עודכן
0השמעה
תיעוד השריפה בחורה לאחר הצתת חנות טלפונים, צילום: דוברות המשטרה

זקריה אבו אלקיעאן ומועד אבו אלקיעאן, שני הצעירים שחשודים שהציתואתמול(שבת) במכוון את חנות הטלפונים בחורה שבנג שכתוצאה ממנה נפצע אנושות עיסא אבו אלקיעאן בן ה-12, הוארך היום בבית משפט השלום בבאר שבע עד יום חמישי הקרוב.

בדיון שהתקיים בביהמ"ש על אחד החשודים, נציג המשטרה אמר כי "על פי החשד, הוא הגיע יחד עם אחרים לחנות ביישוב חורה, תקפו את בעל המקום במכות וגרמו נזק רב לציוד. אז, הם החליטו להצית את המקום יחד עם יושביו. באותו זמן ישב במקום ילד בן 12 תמים, שנלכד במקום ונשרף באופן קשה מאוד. הרופאים נלחמים על חייו. זה מהאירועים שהמוח לא תופס כיצד ניתן לבצע דבר כזה, אירוע שמרעיד את אמות הסיפים".

תיעוד האש בחורה לאחר שחנות טלפונים ביישוב הוצתה, אתמול // צילום: דוברות המשטרה

השניים חשודים בהצתה של מבנה במזיד, בחבלה חמורה ובתקיפה הגורמת לחבלה של ממש. כמו כן, צעיר בן 25 מחורה נעצר היום באילת בחשד למעורבותו בהצתה. כמו כן, במשטרה ציינו כי חקירת האירוע נמצאת בעיצומה.

מוקדם יותר היום נמסר מבית החולים סורוקה, שבו מאושפז בן ה-12, כי בשל דרגת הכוויות והיקפן, שמכסות יותר מ-90% מגופו של אלקיעאן, הוא הועבר לטיפול ליחידת הכוויות לילדים בבית החולים ספרא לילדים בשיבא תל השומר. הוא מורדם ומונשם ומצבו מוגדר קשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר