"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"קפץ ללא היסוס": סהר ניסה להציל את כלבתו וטבע בעצמו
הצעיר בילה עם חבריו בראשון לציון, כשלאטי נכנסה לאגם והחלה להיסחף • הוא קפץ כדי להציל אותה אך נסחף במים בעצמו • לאחר מאמצים רפואיים רבים הוא נפטר בבית החולים • פעילים למען בעלי החיים: "היה מוכן להציל את כלבו גם במחיר של איבוד חייו"
סהר פרל עם כלבתו - לאטי | צילום: באדיבות המשפחה

"קפץ ללא היסוס": סהר ניסה להציל את כלבתו וטבע בעצמו

הצעיר בילה עם חבריו בראשון לציון, כשלאטי נכנסה לאגם והחלה להיסחף • הוא קפץ כדי להציל אותה אך נסחף במים בעצמו • לאחר מאמצים רפואיים רבים הוא נפטר בבית החולים • פעילים למען בעלי החיים: "היה מוכן להציל את כלבו גם במחיר של איבוד חייו"

שלומי דיאזירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סוף עצוב:סהר פרל (18) הגיע בחמישי בצהריים לבלות עם חברים באגם הנקיק בראשון לציון, אך עד מהרה קיבל הבילוי תפנית טרגית. כלבתו לאטי, הנמצאת אצלו מאז היה נער צעיר, נכנסה למים והחלה להיסחף בזרם. פרל, שדאג לכלבתו, ניסה למשות אותה בחזרה, אך נסחף גם הוא והחל לטבוע.

"הוא קפץ ללא היסוס להציל אותה. לא חשב פעמיים. היא הייתה אהבה גדולה שלו. תמיד קרא לה השותפה שלי לחיים", סיפרו מכריו. בעקבותיו, חברו ששהה במקום נכנס למים בניסיון להוציאו ונקלע גם הוא למצוקה. פקחים של עיריית ראשון לציון הצליחו לחלץ אותם והחלו בטיפול ראשוני שנמשך עם הגעת צוותי מד"א למקום.

הצוות שהגיע למקום סיפר כי "הגענו עם ניידת טיפול נמרץ והלכנו רגלית אל הפצוע ששכב מחוסר הכרה - לאחר שנמשה מהמים. הוא היה ללא דופק וללא נשימה, ומייד התחלנו לבצע בו פעולות החייאה מתקדמות, שכללו עיסויים והנשמות. לאחר שחזר הדופק הכנסנו אותו לניידת טיפול נמרץ ופינינו אותו לבית החולים במצב קשה". פרל היה מונשם ומורדם בבית החולים וולפסון שבחולון, אך למרות מאמצי הרופאים מותו נקבע בסוף השבוע.

סהר פרל עם כלבתו - לאטי, צילום: באדיבות המשפחה

פרל, בן 18 מכפר סבא, הובא היום (ראשון) למנוחת עולמים בבית העלמין במושב אלישמע שבשרון. קרוביו סיפרו כי אהבתו הגדולה לבעלי החיים בכלל ולכלבים בפרט הביאו אותה להתנדב ככלבן ולבקש להתגייס ליחידת עוקץ. פעילים רבים למען בעלי החיים הפיצו היום הודעות רבות הקוראות להגיע להלוויה ולחלוק לו כבוד: "זה מעשה אמיץ של אדם צעיר שלא חשב פעמיים להציל את כלבו גם במחיר של איבוד חייו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...