"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טרגדיה ביום הגיבוש: יועץ של השר בר-לב התמוטט ומת
אליק (אליהו) אלבז, נציג הכבאות במשרד לביטחון הפנים, היה אמור לקבל בשלישי את דרגות ניצב המשנה באופן רשמי • בר-לב: "איש מקצוע מהמעלה הראשונה, אבל מעל הכול היה אדם מיוחד במינו"
טפסר משנה אליק אלבז | צילום: נציבות הכבאות

טרגדיה ביום הגיבוש: יועץ של השר בר-לב התמוטט ומת

אליק (אליהו) אלבז, נציג הכבאות במשרד לביטחון הפנים, היה אמור לקבל בשלישי את דרגות ניצב המשנה באופן רשמי • בר-לב: "איש מקצוע מהמעלה הראשונה, אבל מעל הכול היה אדם מיוחד במינו"

איציק סבןעידן אבני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"אדם מיוחד במינו":ניצב משנה אליק אליהו אלבז, יועצו של השר לביטחון הפנים עמר בר-לב, התמוטט היום (ראשון) ומת בזמן יום גיבוש של אנשי המשרד.

השר בר-לב צייץ בחשבון הטוויטר: "בכאב גדול קיבלתי היום את הידיעה המרה על מותו הפתאומי של טפסר משנה אליק אלבז ז"ל, שכיהן כנציג הבכיר של מערך הכבאות וההצלה בלשכתי.

"אליק היה איש מקצוע מהמעלה הראשונה, אבל מעל הכול היה אדם מיוחד במינו, שכולו לב. והיום הלב הזה נדם. אני משתתף באבלה הכבד של המשפחה. יהי זכרו ברוך".

טפסר משנה אליק אלבז - שמחר היה אמור לקבל את הדרגות החדשות ביום שלישי הקרוב- היה בן 48 במותו, שרת במערך הכבאות 28 שנים כלוחם אש וכמפקד ובשנה האחרונה שירת כנציג בכיר של מערך הכבאות במשרד לביטחון הפנים. הוא הותיר אחריו אישה ושלושה ילדים. הוא הועלה בדרגה לאחר מותו.

מאות בני משפחה, חברים, מפקדים, לוחמים, עובדי ועובדות מערך הכבאות והמשרד לביטחון פנים השתתפו הערב בהלווייתו של אלבז. השר בל-לב ספד לו:

"בעוד יומיים הייתי אמור להעניק לך את דרגת טפסר משנה. כמה התרגשת לקראת הרגע הזה. כמה כולנו שמחנו בשבילך, כי לא היה ראוי ממך להמשיך ולהתקדם במערך. היית מהטובים ביותר שיש לנו. לדאבון הלב, את הדרגה הנכספת אתה מקבל אחרי מותך הפתאומי, ואת דמעות ההתרגשות מחליפות דמעות של צער, כאב וגעגוע".

מנציבות הכבאות נמסר: "טפסר משנה אלבז צמח בזרוע המבצעית של מערך הכבאות ומילא שורה של תפקידים פיקודיים במחוז דן ובהם סגן ומ"מ מפקד תחנת בני ברק וכן ראש ענף חקירות וחירום.

"חבריו ופקודיו מתחנת בני ברק מתארים אותו כלוחם וכמפקד אהוד, ערכי ומקצועי שפעל מתוך תחושת שליחות, אהבת המקצוע ותחושת ערך חיי האדם".

נציב כבאות והצלה רב טפסר אייל כספי הביע תנחומיו למשפחה וציין: "טפסר משנה אליק אלבז, קצין ערכי, מקצועי ונעים הליכות תרם את מיטב שנותיו לשמירה על ביטחון הפנים של ישראל. נזכור את תרומתו האישית כמי שהיווה מפקד, דוגמא ומופת למערך הכבאות. לכתו בטרם עת היא אירוע מצער וכואב, אנו מחבקים ומאמצים אל ליבנו את משפחתו היקרה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...